Айтівці УжНУ організували семінари для вчителів у Хусті та Нересниці

Айтівці УжНУ організували семінари для вчителів у Хусті та Нересниці
Минулий тиждень виявився насиченим для айтівців Ужгородського університету на різні події. Крім Усеукраїнської школи з програмування, яку організували спільно з гімназією-інтернатом м. Хуста, вони також активно долучилися до реалізації ініціативи влаштувати семінар для вчителів.

 

Олександр Міца

Олександр Міца

Наші айтівці – доцент Олександр Міца та викладач Сергій Вапнічний – спільно зі згаданою гімназією-інтернатом Хуста (директор – Олександр Бачкай, вчитель інформатики – Микола Дронь) та ІТ-компанією «Інфобайт сервіс» (керівник – Петро Михайльо) насамперед вирішили допомогти педагогам області із сучасними матеріалами, конче потрібними для якісного викладання інформатики в школі. Запросили на захід і провідних фахівців у сфері середньої освіти, серед яких – автори шкільних підручників Йосип Ривкінд та Віктор Шакотько, приїхав на семінар й адміністратор відомої системи e-olymp Сергій Жуковський.

Під час семінару в Хусті

Під час семінару в Хусті

Повні зали слухачів, доброзичлива атмосфера й непідробний інтерес учасників засвідчили безумовну потрібність таких заходів. Лектори в простій формі намагалися показати майнстріми розвитку сучасної інформатики. Крім того, провели низку опитувань, необхідних для подальшої роботи в цьому напрямку.

Методична робота з учителями, майстер-класи, літні школи та інші заходи, які проводять викладачі факультету інформаційних технологій УжНУ, безумовно, зміцнюють зв’язки з педагогами та учнями середніх шкіл, що врешті позитивно відбивається на студентському представництві на ІТ-напрямку в нашому університеті.

За інформацією завідувача кафедри ІФМД,

доцента Олександра Лавера, Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів