Трагедія на Закарпатті: виявлено тіла потопельників

Трагедія на Закарпатті: виявлено тіла потопельників
28 серпня фахівці водолазно-рятувального відділення м. Ужгород аварійно-рятувального загону спецпризначення ДСНС Закарпаття вилучили тіло потопельника з місцевого ставка та передали правоохоронцям.

 

Трагічний випадок трапився на водоймі, що в с. Верхній Коропець Мукачівського району ще 26 серпня. Пошуки, які тривали упродовж 27 серпня, бажаних результатів не дали, оскільки рятувальникам не відразу було вказано орієнтовне місце утоплення людини, а площа водойми займає близько гектара з максимальною глибиною до п`яти метрів.

Учора вранці представники ДСНС на надувному човні провели пошукові роботи та за допомогою багра й рятувальної мотузки дістали тіло 21-річного мешканця с. Ключарки Мукачівського району. Подібний трагічний випадок трапився учора, 28 серпня, поблизу с. Велятино Хустського району. Там, у р. Тиса, втопився 53-річний місцевий мешканець. Тіло потопельника з води вилучили односельці. Детальні обставини пригод та причини смерті людей встановлюють правоохоронці. На сьогодні, з початку року на водних об'єктах Закарпаття вже потонула 21 людина. Хвилює те, що купальний сезон вже майже позаду, а краяни продовжують гинути на воді. Щоб відпочинок на воді був радісним, приємним, а головне – безпечним, Управління ДСНС України в Закарпатській області в черговий раз звертається до всіх громадян з проханням: відпочиваючи, дотримуйтеся заходів безпеки. Цінуйте власне життя, бережіть життя своїх дітей, не нехтуйте застереженнями. Пам’ятайте, що від зневажливого ставлення до правил безпеки на воді може статися непоправне лихо.

У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

29 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів