«Путч, так путч!» — соцмережі закарпатців майоріють жартами про перший день роботи нової Верховної Ради

«Путч, так путч!» — соцмережі закарпатців майоріють жартами про перший день роботи нової Верховної Ради
Навколо всі жартують про якийсь путч, а ви досі не знаєте в чому справа? Ми в Uzhgorod.net.ua вирішили коротко роз’яснити, у чому ж річ та зібрали найсмішніші жарти з теми, які поширюють закарпатці у соцмережах.

 

Річ у тім, що новообрана народна депутатка від партії «Слуга Народу» блогерка Ліза Богуцька відправила смс своїй подрузі із повідомленням про те, що під час першого засідання новообраної Верховної Ради депутатам доведеться залишити Арсена Авакова на посаді міністра внутрішніх справ, адже, з її слів, іншого виходу немає, бо Порошенко готує на грудень путч (переворот).

"Лєночка, я напишу пізніше про це пост. Уявляю собі атаку фб на всю фракцію СН. Хочу тільки тобі написати ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немає. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, щоб відразу почати. Сьогодні, швидше за все, знімемо недоторканність. але залишимо міністра МВС. Я засмучена дуже, але іншого шляху поки немає. Він залишиться до грудня. Саме на грудень Петя готує путч ", - написала Богуцька.

Також, як додала депутатка, цього ж дня, скоріш за все, депутати проголосують і зняття недоторканості. Власне, так і сталося.

Нагадаємо, що в різних містах України неодноразово відбувалися протести населення — мовляв міністр Аваков монополізував силові структури і всі вони підконтрольні йому.

Ну а ось добірка жартів від Uzhgorod.net.ua, які поширюють закарпатці щодо путчу.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 серпня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів