Зняття депутатської недоторканності і 3 сєнтября – про що сьогодні жартують закарпатці у соцмережах (МЕМИ)

Зняття депутатської недоторканності і 3 сєнтября – про що сьогодні жартують закарпатці у соцмережах (МЕМИ)
Із 1 січня 2020 року українські народні депутати більше не матимуть недоторканності - такий законопроєкт сьогодні підтримала Верховна Рада, а соцмережі одразу підхопили тему для жартів. Ну а дата 3 вересня уже з року в рік стає приводом посміятися через пісню російського співака Михаїла Шуфутінского "3 сєнтября". Тож ми в Uzhgorod.net.ua зібрали найпопулярніші жарти цього дня і ділимося ними з вами.

 

Сьогодні, 3 вересня, Верховна Рада України ухвалила історичне рішення - у другому читанні і в цілому підтримала законопроєкт №7203 про скасування недоторканності народних депутатів.

Одразу ж соцмережами почали ширитися жарти й меми про зняття депутатської недоторканності. Чимало з них стосуються і вихідця із Закарпаття одіозного нардепа від Опозиційної платформи "За життя" Нестора Шуфрича. Сам Шуфрич, до слова, не голосував за згаданий законопроєкт. 

Недоторканність буде скасована з 1 січня 2020 року. Ось як жартують про це закарпатці у соцмережах:

Ще один привід для жартів – нинішня дата. Уже котрий рік поспіль усі жартують про пісню Михаїла Шуфутінского "И снова 3 сентября". Цього дня щорік соцмержі майоріють свіжими мемами, які викликають посмішку, хоча вже й набридли.

Ось такими жартами діляться закарпатці:

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів