«Закоханий у кольори»: Петро Шолтес представив персональну виставку

«Закоханий у кольори»: Петро Шолтес представив персональну виставку
Учора в приміщенні Генконсульства Угорщини відкрилася персональна виставка відомого закарпатського художника Петра Шолтеса.

 

На розсуд відвідувачів дипломатичної установи митець представив близько двох десятків робіт. Пейзажі, натюрморти – унікальні роботи майстра вражають колористикою, вмілим поєднанням тонів і напівтонів, а ще повертають глядача в старовинний Ужгород – такий, яким він більше ніколи не буде, бо час тече, все змінюється…

«Картини художника несуть в собі не тільки естетичну цвнність , але й історичну вагу - мають на меті зберегти Ужгород таким, яким він є», - відзначив під час відкриття   Генеральний консул Угорщини в Ужгороді Йожеф Бугайло.

«Він використовує різні засоби образотворення, працює переважно олією, а себе вважає закоханим у кольори, як називається і сьогодні його виставка», - додав генконсул.

Сам митець висловив велику вдячність організаторам виставки, адже «…для кожного митця велика подія, коли він може показати свої роботи тим, хто ними цікавиться». Крім того, Петро Шолтес подякував дружині, без якої, як зізнався, не знав би, що робити.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

04 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів