«Минай» вдома перемагає «Балкани»

«Минай» вдома перемагає «Балкани»
У рідних стінах закарпатський «Минай» у 7-му турі чемпіонату України з футболу серед команд першої ліги приймав «Балкани» з Одеської області.

 

Минайці досить відповідально віднеслися до гри і з перших хвилин зуміли затиснути балканців біля власної карної зони. А на 14-й хвилині Анатолій Нурієв після тривалого розіграшу вийшов на ударну позицію й зумів завдати безвідпорного пострілу метрів з 12. Невдовзі Толя міг подвоїти результат своєї команди, та м’яч струсонув поперечину.  А на 35-й хвилині вже нападник господарів Роберт Гегедош зумів вирватися від опіки захисника й вийти віч-на-віч із кіпером суперника, та в останній момент його руками завалив оборонець у власному карному майданчику.  Окрім пенальті, «Балкани» дістають ще й вилучення. А стандарт бездоганно виконує Нурієв – 2:0.

Вилучення в складі гостей дозаолило господарям дещо збавити обертів і за хорошого гандикапу вони дещо розслабилися і це з ними ледь не зіграло злий жарт. Вже в другій половині матчу минайці змарнували кілька хороших нагод. В одному з епізодів балканців врятувала стійка, господарі знову заробили право на пенальті. Одинадцятиметровий взявся виконувати Олег Маїк, та переграти стража воріт «Балкан» не зумів. А тут вже вчергове спрацювала футбольна мудрість – не забиваєш ти, то це зробить суперник. Так на 86-й хвилині підопічні Василя Кобінапрогавили атаку суперника, які відправили м’яч за спини захисників на хід Чернишову, який зумів випередити воротаря «Минаю» Андрія Поповича й перекинув м’яч  через нього, точно в сітку воріт. Наставник «Балкан» пішов ва-банк і знімає в останні хвилини гри оборонця й випускає нападника. Та господарі вже грали більш уважніше й не дозволили супернику вирвати нічию. Тож перемога, завдяки якій «Минай» піднімається на 7-у сходинку в турнірній таблиці.

У наступному турі, який відбудеться 9 вересня «Минай» гратиме на виїзді з харківським «Металістом 1925».

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів