Ігор Бондаренко про роботу на посаді керівника області: «Я не думав, що таке навантаження може бути»

Ігор Бондаренко про роботу на посаді керівника області: «Я не думав, що таке навантаження може бути»
Сьогодні голова Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Бондаренко вперше поспілкувався із журналістами області.

 

Під час зустрічі керівник області знайомився з присутніми, жартував, розповів трішки про себе. Окреслив майбутні принципи співпраці з медіа.

Зокрема, Бондаренко зазначив, що готовий коментувати будь-які питання журналістам, але уточнив, що часу на це може бракувати: «Я не думав, що таке навантаження може бути. Рух постійний. Тому прошу з порозумінням ставитися до того, що  не зможу оперативно іноді дати розлоге інтерв’ю. Прошу з порозумінням до цього ставитися, бо часу справді мало, а справ дуже багато. В той же час за коментарем можете підійти на будь-якому заході й почути мою думку з будь-якого питання».

Бондаренко також закликав журналістів інформувати його особисто про факти порушення законодавства: «Якщо вам буде відомо про корупційні факти, розпил, розкрадання – даю вам свій мобільний телефон, телефонуйте і кажіть. Але мають бути підтвердження цих фактів».

«Моя точка зору така: я створив бізнес, у мене працювало 157 людей, всі люди були на роботі, як це має бути, я платив податки, наповнював бюджет, і ці гроші з бюджету не дам нікому красти. Це моя позиція. Давайте разом із вами наводити порядок!»    

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів