На Закарпатті триває ремонт М-24: що і де роблять, куди дійшли?

На Закарпатті триває ремонт М-24: що і де роблять, куди дійшли?
На ділянці автодороги М-24 в межах міста Мукачево вже укладають вирівнюючий шар асфальтобетону

 

Триває ремонт ділянки автомобільної дороги державного значення М-24 Велика Добронь - Мукачеве - Берегове - Контрольно-пропускний пункт “Лужанка", інформує прес-центр Служби автомобільних доріг у Закрапатській області.

"Зокрема, в місті Мукачево на 29 кілометрі вказаної дороги державного значення вже вкладають вирівнюючий шар асфальтобетону.

Таким чином, у межах міста, працює потужна сучасна будівельна техніка. Водіям, котрі вже днями отримають якісну дорогу, зараз, слід бути вкрай уважними. В ході роботи будівельники, вимушено, створюють тимчасові незручності для учасників дорожнього руху.

Тому, САД у Закарпатській області, переконливо просить городян ставитися з порозумінням до щоденної копіткої праці будівельників на дорогах міста.

Будуємо європейські дороги разом!".

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. vvv 2019-09-05 / 13:52:21

    Цікаво, коли покладуть другий шар асфальту на дільниці від моста через канал між Червоним і Демечі до центру В.Доброні? Вже рік пройшов, як попередні роботи завершено, а до кінця не довели. Чи може вже вирішили, що й так зійде? Гроші, мабуть, підрядник вже отримав, то для чого роботу робити.