Ігор Бондаренко висловив свою думку з приводу будівництва вітряків на Боржавських полонинах

Ігор Бондаренко висловив свою думку з приводу будівництва вітряків на Боржавських полонинах
Сьогодні голова Закарпатської обласної державної адміністрації Ігор Бондаренко вперше поспілкувався із журналістами області.

 

Одним із перших питань, про яке питали сьогодні журналісти голову Закрапатської ОДА, було питання будівництва вітряків на Боржавських полонинах.

Зі слів Бондаренка, питання справді складне, і можна зрозуміти всі сторони: "Треба зрозуміти, що держава дала гарантії турецькій фірмі, 700 тисяч вони платять в рік громаді, зробили дороги, дитсадок тощо. До цього були підписані всі документи, проведені всі дослідження, отримані всі погодження. Минуло два роки – і громада проти. Скажіть – це нормально? Де вони були раніше? І сьогодні як виглядає держава?

Але! Моя точка зору така: має бути так, як того потребує громада на місці. Боржава - це перлина нашого краю, вона має бути збережена. Яким чином – наразі над цим питанням працюють комісії, її очолює представник нашої команди Зе, вважаю, що питання це треба обов’язково вивчити.

Я перший голова Закарпатської ОДА, який там побував. Я сказав і повторюю ще раз: це питання має бути опрацьоване робочою групою. Це не рішення і не компетенція ОДА".

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів