Неймовірну виставу «Квіти для Елджернона» за твором Деніела Кіза покажуть в Ужгороді

Неймовірну виставу «Квіти для Елджернона» за твором Деніела Кіза покажуть в Ужгороді
Нагадуємо, другий міжнародний фестиваль моновистав «Монологи над Ужем» відбудеться з 17–22 вересня.

 

Організатори – Ужгородська міська рада, газета «Неділя. Закарпатські новини», за підтримки департаменту культури Закарпатської ОДА, Закарпатського обласного державного українського музично-драматичного театру, Закарпатського академiчного обласного театру ляльок та Ужгородського коледжу культури та мистецтв. Інформаційні партнери: газета “Ужгород”, Zakarpatpost.net, Ужгород.нет.

Цьогорічне свято театру збере не тільки українських акторів, а й гостей із Польщі, Грузії, Білорусі, Молдови та Вірменії. Загалом на «Монологах над Ужем» покажуть 12 захопливих постановок.

В обласному театрі ляльок «Бавка» о 19.30 18 вересня покажуть виставу Державного молодіжного драматичного театру «З вулиці Роз» (Кишинів. Молдова) «Квіти для Елджернона» (за відомим твором Деніела Кіза). В основі сюжету – історія про розумово відсталого хлопця Чарлі Гордона, який мріє стати розумним. Після успішної операції на миші на прізвисько Елджернон експеримент провели на людині. Чарлі почав розумнішати на очах: за кілька місяців він вивчив 20 іноземних мов, математику та безліч інших наук, пізнав, що таке кохання. Коли хлопець значно покращив свій інтелектуальний рівень, на нього чекало страшне відкриття. Актор – Олексій Штирбул, режисер – Юрій Хармелін.

Нагадуємо також, що триває акредитація на заходи в рамках фестивалю.

Розпочнеться фестиваль у вівторок, 17 вересня, на театральній сцені Ужгородського коледжу культури і мистецтв моновиставою «Жовте обличчя» за мотивами однойменного оповідання Артура Конан Дойла.

"Прохання для акредитації на вистави до 15 вересня писати на пошту [email protected] і також скидати посилання на розміщені анонси фестивалю, вистав, репортажі із них. Від друкованих та електронних видань «квота» – одна особа, від «телевізійників» – дві особи. Прохання з розумінням поставитися до акредатиції на вистави, які покажуть на малій сцені Закарпатського облмуздрамтеатру, оскільки там обмежена кількість місць", - інформує Ужгородська міська рада.

 

10 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів