Закарпатські депутати просять Зеленського призначати на посади високоморальних людей

Закарпатські депутати просять Зеленського призначати на посади високоморальних людей
Скандал у вищих ешелонах влади Закарпаття!

 

6 вересня 2019 року відбулося засідання погоджувальної ради депутатських фракцій обласної ради, на якій, з поміж іншого, було вирішено звернутися до Президента України.

Текст звернення подаємо нижче.

   

Президенту України

Зеленському В. О.

 

Копія:

Главі Офісу Президента України

Богдану А. Й.

Вельмишановний пане Президенте!

Днями в одному із засобів масової інформації було розповсюджене інтерв’ю Сергія Гайдая, який, посилаючись на Вас, оголосив про попереднє рішення призначити його першим заступником голови Закарпатської обласної державної адміністрації (джерело htpps://www.facenews.ua/articles/2019/330126). 06 вересня 2019 року в Закарпатській обласній раді відбулося засідання погоджувальної ради депутатських фракцій, на якому, окрім іншого, було вирішено звернутися до Вас, Володимире Олександровичу, з проханням підібрати на посаду першого заступника голови Закарпатської ОДА людину з більш високими моральними та діловими якостями, оскільки рівень підготовки та життєві принципи Сергія Гайдая, який вже працював у Закарпатській області кілька років, не відповідають задекларованим Вами високим стандартам керівних кадрів державної служби. Користуючись нагодою, висловлюємо готовність до співпраці з органами виконавчої влади в здійсненні необхідних реформ, реалізації державної політики в області та відстоюванні інтересів мешканців Закарпаття. Звернення підписане керівниками та уповноваженими представниками всіх наявних в обласній раді депутатських фракцій і груп".

 

Джерело: преса ОДА

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Ремі Мірецький 2019-09-10 / 23:36:38

    Сергій Гайдай не та людина,яка повинна займати посаду першого заступника губернатора Закарпаття.

  2. Піонер 2019-09-10 / 17:40:34

    Яка високоморальність, де найти таких в області в якій клановість і безпрєдєл є нормою життя, де відсутня здорова місцева політична та бізнесова еліта спроможна до захисту інтересів краю. Зробили люстрацію той маємо бездарів. А "слуги" скоро стануть панами - побачите через рік їх правління.Порада тим недуйдовим звернянам - перед майбутніми призначеннями підіть в УСБУ де розкажуть хто ви є (правда з відповідною розпискою).

  3. Читач 2019-09-10 / 17:01:02

    Гайдай по своїм морально-дловим якостям не заслуговує посади першого заступника голови Закарпатської ОДА.