Беріть на замітку: засоби боротьби з чорними цятками

Беріть на замітку: засоби боротьби з чорними цятками
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Маска з яєчним білком від чорних цяток

Вона не тільки запобіжить появі вугрів, але і допоможе шкірі позбутися від зайвої жирності. Яєчний білок очищає пори і звужує їх. Альбумін, ключовий інгредієнт, який присутній в білку, володіє унікальною властивістю звужувати пори. Також ця маска допоможе зробити шкіру сяючою.

Інгредієнти:

  • 1 яєчний білок
  • 1 чайна ложка меду

Приготування:

Змішай мед з яєчним білком і нанеси суміш на обличчя. Дай висохнути, змий теплою водою. Повторюй раз або два на тиждень.

Найкраще підходить для жирної та комбінованої шкіри.

Маска з корицею від чорних цяток

Лимонний сік добре справляється з бактеріями, тому стане в нагоді в боротьбі з вуграми, прищами і чорними цятками. Також він освітлює шкіру. Кориця покращує кровообіг, робить шкіру сяючою і свіжою, а ще звужує пори.

Інгредієнти:

  • 1-2 столові ложки порошку кориці
  • 1-2 столові ложки лимонного соку

Приготування:

Зроби густу пасту, змішавши лимонний сік з корицею. Нанеси на Т-зону і всі ділянки з чорними цятками. Залиш на 20 хвилин, потім змий теплою водою. Повторюй 3-4 рази на тиждень.

Скраб з содою від чорних цяток

Харчова сода — це антибактеріальний і протигрибковий засіб, а також відмінний ексфоліант для шкіри.

Інгредієнти:

  • 1 столова ложка харчової соди
  • 2 столові ложки води

Приготування:

Змішай харчову соду і воду, щоб отримати пасту. Нанеси суміш на уражені ділянки. Залиш на 15-20 хвилин, перш ніж змити теплою водою. Роби курсом 10 днів щодня, щоб позбутися від вугрів. Ти також можеш додати зубну пасту або кілька крапель лимона в склад, щоб підсилити ефект.

Скраб з вівсянкою від чорних цяток

Коли ти відлущуєш шкіру, то видаляєш неглибокі вугри, а також витягуєш мертві клітини з пір. Цей пілінг з вівсянкою гарний як для жирної, так і для сухої шкіри. Вівсянка є відмінним відлущуючим засобом, а також володіє протизапальними властивостями. Йогурт, оливкова олія забезпечують шкіру необхідними живильними речовинами, роблять її здоровою і сяючою. Лимонний сік вбиває бактерії, а також зменшує плями.

Інгредієнти:

  • 2 столові ложки меленої вівсянки
  • 2 столових ложки йогурту
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 1 столова ложка оливкової олії

Приготування:

Зроби суміш з вівсянки і йогурту. Додай лимонний сік і оливкову олію. Добре перемішай. Зроби пасту і нанеси її на обличчя. Залиш на 10-15 хвилин, а потім змий холодною водою. Застосовуй цю відлущуючу маску раз на два-три дні.

Кокосова олія від чорних цяток

Можливо, ти здивуєшся, але кокосова олія добре працює з чорними цятками. У його складі є лауринова кислота, відомий антимікробний агент. Крім цього, кокосова олія живить шкіру і допомагає швидко і легко видаляти омертвілі клітини.

Інгредієнти:

  • Кілька крапель органічної кокосової олії

Приготування:

Нанеси кокосову олію на ділянки з чорними цятками і добре помасажуй. Гарячим вологим рушником протри обличчя. Можеш не до кінця змивати олію, бо вона природним чином вбереться в шкіру і зволожить її. Роби це кожен день перед сном.

Маска з куркумою і полуничним соком від чорних цяток

Куркума вважається відмінним лікувальним інгредієнтом. Її ключовий компонент, куркумін, має антимікробну природу і видаляє бактерії, присутні в порах шкіри. Куркума також володіє протизапальними і антиоксидантними властивостями, які добре впливають на структуру і здоров'я шкіри. Ну а м'ятний сік заспокоює шкіру і охолоджує її.

Інгредієнти:

  • 1 столова ложка порошку куркуми
  • 2 столові ложки свіжого м'ятного соку

Приготування:

Змішай куркуму з полуничним соком до утворення пасти. Нанеси пасту на уражені ділянки і дай їй висохнути протягом 10-15 хвилин. Змий теплою водою та не забудь зволожити шкіру. Повторюй раз на тиждень.

Скраб-маска з медом і цукром від чорних цяток

Мед використовується в медицині і б'юті-світі дуже давно. Його антибактеріальні властивості відмінно підходять для лікування вугрів, запалень і чорних цяток. Лимонний сік освітлює шкіру, а цукор є відмінним відлущуючим засобом.

Інгредієнти:

  • 1 столова ложка органічного меду
  • 1 столова ложка лимонного соку
  • 1 столова ложка цукру

Приготування:

Змішай інгредієнти і акуратно втри скраб у шкіру. Залиш на 10-15 хвилин і змий теплою водою. Використовуй цю просту скраб-маску щодня курсом, поки чорні цятки не почнуть зникати.

Джерело: Ukr.Media

 

11 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів