Святкування Дня Ужгорода традиційно розпочалося футбольним турніром

Святкування Дня Ужгорода традиційно розпочалося футбольним турніром
Святкування дня Ужгорода(1126-ї річниці з часу першої згадки про місто) традиційно розпочалося з футбольного турніру – Кубка міського голови. 11 вересня на полі стадіону «Автомобіліст» зійшлися ветеранські команди (старші 40 років) депутатів міської ради Ужгорода та ветеранів з Ужгородської районної ради.

 

За доволі рівної гри футболісти міськради досить неочікувано допустилися грубих помилок в другій частині першого тайму й дозволили гравцям райради реалізувати три своїх нагоди. Однак, вже в другій частині матчу команда Богдана Андріїва зуміла як слід у перерві налаштуватися й не лише скоротила відставання, а зрівняла рахунок – 3:3. А от вже в серії післяматчевих пенальті Фортуна була на боці команди ужгородських депутатів, які були влучнішими в пробитті пенальті за своїх колег з районної ради. Тож перемога – 3:2 на їх користь.

Після матчу відбулася церемонія нагородження. Кращими гравцями у складі команди депутатів Ужгородської райради визнали нападника Василя Канюку, а в колективі міських обранців кращим гравцем було визнано Анатолія Поночевного. Кубки та медалі командам вручив голова міської ради Богдан Андріїв.

Міський очільник привітав усіх присутніх з наступаючим святом – Днем міста, а також запросив відвідати низку заходів, які відбудуться в нашому місті уже цими днями. (13-15 вересня).

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів