Жінкам на замітку: обов'язкові осінні beauty-засоби

Жінкам на замітку: обов'язкові осінні beauty-засоби
Жінки хочуть гарно виглядати завжди! Проте кожна пора року вносить корективи у догляді за собою.

 

Гіалуронова кислота

Пояснювати роль гіалуронової кислоти для шкіри немає необхідності: цей природний компонент нашого організму працює як губка, притягаючи, утримуючи і перерозподіляючи вологу. Вчені знаходять все нові способи доставлення додаткових доз цінної молекули. Мікронідлінг, що збільшує проникність шкіри, — один з них.

Ніацинамід

Ця форма вітаміну В3 — справжній універсальний солдат. Розгладити зморшки, звузити пори, запобігти висипанням і скорегувати прояви гіперпігментації — немає такого завдання, з яким не впорався б ніацинамід. Важливо: у поодиноких випадках косметологи відзначають подразнюючу дію цієї речовини. Тому якщо ваш новий крем не заспокоює шкіру, а навпаки, провокує почервоніння, доведеться від нього відмовитися.

Сечовина

Відразу після відпустки, щоб не травмувати гідроліпідну мантію ще більше для якісного та м'якого пілінгу шкіри замість кислот краще перейти на сечовину. Вона розпушує епідерміс, але видаляє тільки ороговілі клітини, які вже готові були відлущитися.

Пробіотики

Пребіотики і фракції пробіотиків у складі догляду виконують подвійну функцію: відновлюють мікробіом шкіри і її гідроліпідну мантію, зменшуючи подразнення. Як раз те, що потрібно після тривалої відпустки.

Пептиди

Представляючи собою короткі ланки амінокислот, пептиди володіють властивістю проникати в глибокі шари шкіри і там виконувати роль інформаційних ключів, що активують ті чи інші функції шкіри. Перевага пептидів в тому, що вони здатні потрапляти строго за адресою, — не дарма їх називають косметичними дронами.

Вітамін С

За великим рахунком, цей компонент повинен стати невід'ємною частиною вашої рутини — як незамінний антиоксидант, що перешкоджає ушкодженню клітин вільними радикалами, що бере участь у синтезі колагену і нормалізує виробництво меланіну. Але якщо почати ви вирішили тільки зараз, шукайте некислотну жиророзчинну форму вітаміну С: ефект буде м'яким, зате вражаючим.

Бакучіол

Його також називають рослинним аналогом ретинолу, оскільки він впливає на експресію генів, відповідальних за поділ клітин і синтез колагену. Але на відміну від вітаміну А та його похідних, бакучіол менше дратує шкіру і дбайливіше відновлює пошкодження.

Ukr.Media

 

13 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів