Рідкісна професія: як живуть закарпатські вівчарі (ВІДЕО)

Рідкісна професія: як живуть закарпатські вівчарі  (ВІДЕО)
Вишукана краса і гігієнічна бездоганність виробів з вовни, каракулю, хутра і шкіри овець, неперевершені смакові якості відмінної баранини і сиру з овечого молока – це все є продуктом вівчарської промисловості.

 

Про життя вівчарів та розвиток галузі на Закарпатті дізнавалися журналісти «М- студіо». Вівчар – хоч і традиційна для Карпатського регіону професія, та з року в рік вона наближається до категорії рідкісних. Однак ті, хто все ж вирішив обрати її для себе, кажуть, це далеко не професія, а справжнє покликання. Детальніше дивіться в сюжеті:

 

Джерело: Телекомпанія М-студіо

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

13 вересня 2019р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*