На Закарпатті побільшало фактів крадіжок електроенергії: електрики посилюють контроль

На Закарпатті побільшало фактів крадіжок електроенергії: електрики посилюють контроль
Про збільшення кількості виявлених фактів крадіжок електричної енергії повідомили в прес-службі ПрАТ "Закарпаттяобленерго".

 

Як зазначили в прес-службі, починаючи з 9 вересня по 15 вересня 2019 року працівниками Товариства виявлено 55 фактів крадіжок електричної енергії. Це доволі високий показник, досі протягом тижня виявляли контролери в середньому 30-40 фактів. 

Зокрема, було складено 47 Актів про порушення Правил серед населення та 8 Актів – в юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо).

Найбільше фактів незаконного втручання в електромережі серед населення за останній тиждень було виявлено у м. Тячево Закарпатської області (20 порушень). Найчастішим порушенням залишається втручання в роботу засобу обліку шляхом пошкодження останнього (пошкодження корпусу лічильника, розбите скло).

У юридичному секторі (приватні підприємці, фізичні особи підприємці, підприємства, фірми тощо) найбільше фактів крадіжок було виявлено у м. Виноградів Закарпатської області (4 порушень). При цьому найпопулярнішим порушенням залишається пошкодження розрахункового засобу обліку.

Також, упродовж минулого тижня Комісіями з розгляду актів про порушення Правил нараховано штрафів на загальну суму 29,73 тис. грн".

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

16 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Петро 2019-09-16 / 14:35:08

    Шановні представники Закарпатобленерго! Приїзджайте в Берегово і розпочніть перевірку по вулиці Лехела. Там майже кожен господар домоволодіння краде електроенергію. В цьому Ви переконаєтеся самі.Особливо зверніть увагу на будинки з непарними номерами.