Як закарпатських рятувальників вітали з професійним святом (ФОТО)

Як закарпатських рятувальників вітали з професійним святом (ФОТО)
Сьогодні, 17 вересня, в Україні відзначається День рятівника.

 

На площі Народній в Ужгороді з цієї нагоди влаштували виставку пожежної техніки, а керівники області, міста, правоохоронних органів привітали закарпатських бійців з професійним святом.

– Ми зібралися тут з чудової нагоди – професійного свята рятувальників – Дня рятівника, – звернувся до присутніх голова облдержадміністрації Ігор Бондаренко. – Ця професія одна з найнебезпечніших, адже це робота в екстремальних ситуаціях, це і ризик для життя, це і відповідальність за життя інших людей. Пожежі, повені, паводки, буревії, інші надзвичайні ситуації та лиха, завжди першими на місці події першими з’являєтеся ви. А Закарпаття завжди було складним з точки зору стихійних та рукотворних бід – регіоном, тому завжди потребувало міцної, потужної, бойової команди рятувальників-професіоналів.

Сьогодні в лавах рятувальників – сиві професіонали і молоді спеціалісти – ті, хто творить і творитиме сьогодення і майбутнє служби, яка покликана служити людям і приходити їм на допомогу. Я хочу щоб ви пам’ятали про цей ваш обов’язок і завжди гідно його виконували, пам’ятали, що люди надіються на вас, тому ви повинні виправдовувати їх довіру та виконувати всі завдання, які на вас покладає наша держава.

Бажаю усім, хто присвятив своє життя професії рятувальника, міцного здоров’я, добробуту, родинного щастя, сил та успіхів у вашій сповненій тривог та небезпек службі, нових сил та натхнення.

Відтак, відповідно до розпорядження голови Закарпатської обласної державної адміністрації за зразкове, самовіддане виконання службових обов’язків, вагомий внесок у справу реалізації державної політики у сфері захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру і з нагоди святкування професійного свята кращих закарпатських рятувальників було нагороджено Почесними грамотами облдержадміністрації.

Відзнаки найкращі бійці служби отримали і від обласної ради та ДСНС.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів