Румунські дорожники пообіцяли усунути недоліки «відремонтованої» дороги в Закарпатті

Румунські дорожники пообіцяли усунути недоліки «відремонтованої» дороги в Закарпатті
У вівторок, 17 вересня, голова облдержадміністрації Ігор Бондаренко, перший заступник голови ОДА Іван Дуран, фахівці профільних департаментів провели зустріч з представниками румунської дорожньої фірми «Трамеко СА».

 

Її працівники у 2017-2018 роках виконувала підряди на ремонт чотирьох доріг у Закарпатській області.

Однак, навесні нинішнього року комісія за участі уповноважених представників замовника (КП Закарпатської облради «Будкомплектторг») і підрядника («Трамеко СА») провела обстеження дороги «Рахів-Богдан-Луги», яку торік восени ремонтували працівники останнього. Було виявлено суттєві недоліки стану цієї дороги, окремі ділянки якої дуже незадовільні (злущився асфальтобетон). Вимогу усунути недоліки підрядник не виконав, натомість вимагає оплатити виконані раніше роботи.

Представники румунської фірми пояснили, що при виконанні робіт дався взнаки брак будівельних матеріалів, а ті, що використали у роботі, згодом виявилися неякісними. Щоб вирішити проблему, попросили кілька днів, аби напрацювати свої пропозиції і принагідно подякували голові ОДА за можливість зустрітися і з’ясувати позиції.

Ігор Бондаренко зазначив, що є бачення проблеми, тож слід виробити механізм її вирішення.

– Гадаю, те, що сталося – непорозуміння, яке деколи виникає в житті ділових людей, – сказав Ігор Бондаренко. – Але я вдячний вам за бажання виправити ситуацію. Як тільки роботу буде виконано, наша сторона її оплатить. Нам потрібно зробити висновки з того, що відбулося і надалі напряму спілкуватися і працювати. Моя позиція як голови ОДА чітка – ремонт доріг має виконуватися обов’язково якісно! Іншого ми не допустимо.Тому дякую на розуміння і розраховую на співпрацю в майбутньому.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів