Жінкам на замітку: найпоширеніші помилки в макіяжі очей

Жінкам на замітку: найпоширеніші помилки в макіяжі очей
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Помилка 1: макіяж не відповідає формі очей

Це одна з найпоширеніших помилок. Наприклад, при широко посаджених очах не треба використовувати світлі і перламутрові тіні біля носа і першої третини повік. Це тільки збільшить простір між очима. А при навислому повіці не варто малювати стрілки, ідеальний у такому випадку буде смокі айс. Занадто опуклі очі можна покривати перламутровими тінями. А при близько посаджених краще наносити світлі тіні біля початку ока на третину чи дві третини. Головне в такому питанні виключити образу і тверезо оцінити свої очі, щоб не робити помилок при макіяжі.

Помилка 2: відсутність бази під тіні

Тіні мають властивість скочуватися. Щоб уникнути такої помилки, треба використовувати базу або праймер. Звичайно, може бути незручно мати безліч баночок для макіяжу очей. Але це необхідність, яка дозволить завжди мати гарний погляд.

Помилка 3: неправильно намальована стрілка

Тут помилки можуть бути різними. Як горизонтальне розташування стрілки, так і занадто піднята вгору лінія. Правильна стрілка повинна бути продовженням напрямку нижнього повіка. Щоб виконати правильний макіяж очей, потрібно прикласти до нижнього війкового контуру олівець чи пензель. Так ви зрозумієте, в якому напрямку має йти стрілка.

Помилка 4: вії — «павукові лапки»

Це дуже часто трапляється в тому випадку, якщо використовується неякісна або засохла туш. Також помилку в макіяжі очей буде видно, якщо застосовується неправильна техніка нанесення туші.

Уникнути павукових лапок можна за допомогою простих кроків. Наприклад, треба очищати щітку туші від надлишків фарбувального засобу об край тюбика або серветку. Щіточку треба ставити до основи вій і кілька разів посувати вправо і вліво, поперек довжини вії. Так ви добре прокрасите коріння. А вже потім проводьте по довжині вій. Повторювати таке треба не більше двох разів.

Помилка 5: непрофарбований простір між віями

При макіяжі очей важливо фарбувати зону між віями. Якщо зробити це, то у погляду буде особлива глибина. Ідеально для таких цілей підходить м'який олівець-кайал теплого чорного або шоколадного кольорів. Робити це потрібно тільки гострим кінчиком, щоб він потрапляв між вій.

Ukr.Media

 

 

19 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів