У двох ДТП на Закарпатті постраждали мотоциклісти – обоє в лікарнях

У двох ДТП на Закарпатті постраждали мотоциклісти – обоє в лікарнях
У селі Нересниця Тячівського району під час автопригоди за участі автомобіля «Toyota Yaris» та мотоцикла постраждав водій двоколісного транспортного засобу. За фактом автопригоди поліція проводить розслідування.

 

Вчора,  22 вересня, о 13.10 год до Дубівського відділення поліції надійшло повідомлення про ДТП у селі Нересниця Тячівського району.

На місці події поліцейські з’ясували попередні обставини автопригоди. Водій автомобіля «Toyota Yaris», виконуючи маневр повороту ліворуч,  виїхала на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення із мотоциклом.  Від удару мотоцикліста, 29-річного мешканця Тисолово Тячівського району, відкинуло. Чоловіка у важкому стані доставлено до  реанімаційного  відділення районної  лікарні. За кермом автомобіля перебувала 19-річна мешканка села Нересниця. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху відкрите кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Машину та мотоцикл поміщено на спецмайданчик відділу поліції. Слідство у справі триває.

Слідчі Виноградівського відділеня поліції відкрили кримінальне провадження за фактом автопригоди, яка трапилась  по вул. І. Франка у Виноградові. В аварії постраждав водій мотоциклу.

Вчора,  22  вересня, о  10:52 на лінію «102» надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими на вулиці І.Франка  у місті Виноградові. ДТП сталося за участі двох транспортних засобів: автомобіля марки  «Ford» та мотоцикла «Geon». 

На місці події слідчо-оперативна група Виноградівського відділення поліції встановила попередні обставини дорожньо-транспортної пригоди. Як з’ясували правоохоронці,  водій автомобіля  «Ford» 20-річний мешканець  Ужгорода, рухаючись у напрямку с.Онок,  завершуючи маневр обгону, допустив зіткнення з мотоциклом, який рухався попереду. 

Внаслідок автопригоди водій мотоциклу, 22-річний виноградівець, отримав травми, його госпіталізували до місцевої районної лікарні. 

Обидва транспортні   засоби поміщені на арешмайданчик відділення поліції. За фактом автопригоди у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Слідство у справі триває, в рамках досудового розслідування поліція з‘ясує всі обставини та причини даної аварії.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів