Беріть на замітку: як позбутися целюліту

Беріть на замітку: як позбутися целюліту
Від нього страждає близько 90% жінок.

 

Чому з'являється целюліт на сідницях

Звинувачуйте у цьому естроген — саме він змушує жінок накопичувати жир в області сідниць. А целюліт з'являється, коли жир проштовхує сполучну тканину під шкіру, створюючи хвилястий ефект. Ще один винуватець — сидячий спосіб життя. Чим більше ми сидимо — тим менше циркуляція крові саме в області п'ятої точки. На жаль, немає чарівної таблетки, що допоможе гарантовано позбавитися від целюліту, але ось декілька порад, які можуть вам допомогти.

Не вживайте цукор

Спершу вам варто відмовитися від солодощів і газованих напоїв. Цукор накопичується в жирових клітинах, змушуючи їх розширюватися, що може збільшити появу ямочок на шкірі. Розуміємо, прожити без шоколадки більше двох годин неможливо, а тому замініть «шкідливий» цукор на «корисний». Влітку вам в цьому особливо допоможе кавун!

Їжте продукти, що містять калій

Цей важливий мінерал допомагає переносити кисень до ваших клітин і виводити токсини з організму. Віддавайте перевагу бананам, абрикосам, картоплі і горіхам. Тільки з останніми не переборщіть, тому що вони містять ще багато жирів. Кількості, яка міститься у вас в долоньці на день достатньо.

Рухайтеся

Постарайтеся підтримувати циркуляцію крові, частіше рухатися і не сидіти за столом цілий день. Фізичні вправи — практично та сама чарівна таблетка від целюліту. Присідання, випади, і інші вправи на сідниці допоможуть зміцнити м'язи, покращити метаболізм і підтягнути шкіру.

Не вживайте багато солі

Сіль затримує рідину в організмі, що призводить до появи «апельсинової кірки» на стегнах. Більш того, сіль може зневоднити шкіру настільки, що целюліт стане набагато помітнішим. Віддавайте перевагу гімалайській або морській солі, тому що вони багаті корисними мінералами.

Робіть масаж

Масаж теж покращує кровообіг, особливо з щіткою. Це один з найбільш недооцінених інструментів, які порошаться на найдальшій полиці в шафі, а даремно. Щітки з цупкою щетиною добре розганяють кров і допомагають виводити токсини, які сприяють утворенню ямочок на попі.

Джерело: Ukr.Media

 

23 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів