Ховався за авто: у пункті пропуску «Тиса» затримали іноземця, який намагався прошмигнути до Угорщини

Ховався за авто: у пункті пропуску «Тиса» затримали іноземця, який намагався прошмигнути до Угорщини
Сьогодні вночі у пункті пропуску «Тиса» завадили незаконному перетину кордону громадянином Вірменії.

 

Опівночі прикордонний наряд помітив, як територією пункту пропуску у напрямку вибуття з України пересувається невідома особа.

Чоловік йшов поза транспортними засобами, намагаючись залишитися непоміченим. Це не залишилося поза увагою прикордонників, і на місце виявлення незнайомця вислали групу реагування. Його затримали та доставили у службове приміщення для з’ясування обставин правопорушення.

Затриманий виявився 27-річним громадянином Вірменії. Він мав при собі документи, що посвідчують особу. У ході перевірочних заходів встановлено, що іноземець намагався пробратися на територію Угорщини поза прикордонно-митним контролем.

Правопорушника помістили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Його притягнуто до відповідальності за ст.202 КУпАП  «Порушення прикордонного режиму, режиму в пунктах пропуску через державний кордон України або режимних правил у контрольних пунктах в'їзду-виїзду». Також іноземцеві доведеться відповідати перед судом за спробу незаконного перетину державного кордону України.

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів