"Привіт, це Вова": розмова Зеленського і Трампа стала топ-темою в соцмережах закарпатців (МЕМИ)

"Привіт, це Вова": розмова Зеленського і Трампа стала топ-темою в соцмережах закарпатців (МЕМИ)
Президенту США Дональду Трампу пригрозили імпічментом. У це складно повірити, однак про це заявила спікерка палати представників конгресу США Ненсі Пелосі. У справі замішана Україна.

 

Зокрема йдеться про те, що Дональд Трамп поставив особисті інтереси вище за державні. 25 липня 2019 року президенти поспілкувалися телефоном – Трамп привітав Зеленського із перемогою на виборах, а відтак наполегливо рекомендував Зеленському розпочати розслідування щодо Гантера Байдена, сина екс-віцепрезидента США.

Байден-молодший був членом ради директорів української приватної газовидобувної компанії Burisma у той час, як його батько, як зауважують у Трампа, Джо Байден (який нещодавно оголосив про свою участь у президентських виборах у США) використовував свою керівну на той час посаду задля нерозслідування генпрокуратурою України справи, в якій фігурує його син.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дзвоніть у НАБУ: Закарпатці жартують про новий флешмоб від Зеленського (МЕМИ)

І ось днями оприлюднили стенограму розмови Трампа і Зеленського, аби з'ясувати, як саме діяв президент США і чи перевищував свої повноваження. З оприлюдненої стенограми стає відомо, що Трамп таки просив Зеленського розглянути справу Байдена.

Більшість людей, звісно, не розбираються в ситуації глибоко, однак це ж не привід відмовлятися від жартів. Соцмережі гудуть про телефонну розмову Зеленського і Трампа, яка може стати фатальною для кар'єри останнього, і саму стенограму, текст якої оприлюднили на сайті Білого Дому.

Ми в Uzhgorod.net.ua зібрали для вас найцікавіші жарти з теми. Хоча їх кількість, здається, росте із геометричною прогресією. Тож додавайте свіжі в коментарях на Фейсбуці.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів