«Минай» перемагає вшосте поспіль і посідає другу сходинку

«Минай» перемагає вшосте поспіль і посідає другу сходинку
Схоже ФК «Минай» набрав неймовірних обертів і навіть не думає спиняти свою переможну ходу як у чемпіонаті першої ліги України з футболу, так і в кубку країни. Цього разу в 11-му турі закарпатці у рідних стінах перемагають ФК «Черкащину» – 3:1.

 

Початок матчу був за минайцями. Вже на 11-й хвилині поєдинку капітан закарпатської команди Роберт Гегедош виконує навісну передачу на партнера Антона Кичу, який головою відкриває рахунок у матчі. Проте, вже за 10 хвилин гості відновлюють статус-кво, вдало замкнувши передачу з кутового – 1:1. Після пропущеного м’яча господарі збавили темп і перша половина гри завершилася з нічийний результатом.

А от уже в перерві наставник минайської команди зумів знайти потрібні слова й вмотивував хлопців на досягнення потрібного результату.

Так і сталося – вже після 10 хвилин гри в другому таймі гості помилилися після навісу Анатолія Нурієва гравець «Черкащини» зрізає м’яч у власну сітку воріт – 2:1.

Господарі не збавили темпу, а продовжили снувати павутину своїх атак вздовж карного майданчика «Черкащини». А на 76-ій хвилині досвідчений Михайло Кополовець таки зумів збільшити перевагу своєї команди до трьох забитих м’ячів. Михайло отримав чудовий пас від Василя Пиняшкаі пробив, проте, з його ударом справився голкіпер. Але Михайло не здавсяі знову випередив оборнця на підборі, обігравголкіпера і забив свій перший гол у першійлізі – 3:1.

Ця перемога стала шостою поспіль для «Миная». Закарпатці піднімаються на другу сходинку в турнірній таблиці й складають конкуренцію «Оболоні» та «Металісту» в боротьбі за вихід до вітчизняної прем’єр-ліги

Наступний матч «Минай» проведе на виїзді – з «Гірник-Спортом» з ГорішніхПлавніввсуботу, 5 жовтня.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів