Закарпатські судді перенесли розгляд апеляції щодо одного з підозрюваних наркоторговців

Закарпатські судді перенесли розгляд апеляції щодо одного з підозрюваних наркоторговців
Колегія суддів відклала розгляд апеляційної скарги, поданої прокуратурою Закарпатської області щодо одного із дев’яти підозрюваних у наркоторгівлі, на 10:00 03.10.2019 року.

 

Про це повідомив Закарпатський апеляційний суд. Причиною відкладення стала неможливість розгляду без участі підозрюваного. Обидві сторони провадження погодились із необхідністю перенесення судового засідання.

Нагадаємо, що особа підозрюються у вчиненні злочину передбаченого ч.2 ст. 307 Кримінального кодексу України – Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб, або особою, яка раніше вчинила один із злочинів, передбачених статтями 308-310, 312, 314, 315, 317 цього Кодексу, або із залученням неповнолітнього, а також збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях, що призначені для проведення навчальних, спортивних і культурних заходів, та в інших місцях масового перебування громадян, або збут чи передача цих речовин у місця позбавлення волі, або якщо предметом таких дій були наркотичні засоби, психотропні речовини або їх аналоги у великих розмірах чи особливо небезпечні наркотичні засоби або психотропні речовини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому суд випустив наркоторговців? В Закарпатській обласній раді на сесії «гаряче» з цього приводу

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 вересня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів