Знову плани: чи побачать закарпатці новий пункт пропуску на кордоні з Румунією

Знову плани: чи побачать закарпатці новий пункт пропуску на кордоні з Румунією
1 жовтня голова Закарпатської облдержадміністрації Ігор Бондаренко прийняв у камінному залі ОДА консула Румунії в смт. Солотвино Флорін Пирву.

 

Під час зустрічі очільник краю наголосив, що Закарпатська область зацікавлена у залученні інвестицій у машинобудування, харчову промисловість, сільське господарство та туризм, видобування корисних копалин та їх переробку.

Також запросив бізнес кола Румінії долучитись до участі в інвестиційному форумі «Закарпаття – бізнес в центрі Європи, що відбудеться 10 жовтня у м.Ужгороді у комплексі «Совинне гніздо».

Голова ОДА просив підтримати ініціативу облдержадміністрації щодо відкриття пункту пропуску «Біла Церква – Сігету Мармацієй». Сторони дійшли до згоди, що на наступному тижні проведуть нараду за участі всіх зацікавлених сторін, щоб цей проект якнайшвидше був реалізований.

«Я постійно наголошую на тому, що питання відкриття нових КПП на кордоні України з ЄС у межах Закарпатської області – нагальне. Нам необхідні додаткові переходи для реалізації туристичного та транзитного потенціалу нашого краю» - підкреслив Ігор Бондаренко.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Арсений 2019-10-02 / 10:16:05

    Украина и Румыния здорово сблизятся, если возобновят пограничные переходы в Черновицкой области. Половина работ там УЖЕ выполнена. Дать немного бюджетных средств, выгнать Пуршагу с ОГА, поставив туда нормального "строителя" и ....в добрый путь!