Модницям на замітку: хитрощі, які допоможуть цілий день ходити на підборах

Модницям на замітку: хитрощі, які допоможуть цілий день ходити на підборах
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Взуття — у морозилку

Туфлі на високих підборах слід поставити у морозильну камеру на пів години. Коли вони будуть взуті, то матеріал пристосується до форми теплих ніг. Також можна покласти пакет із водою у взуття, а потім все прибрати у морозильну камеру. Замерзла вода розтягне туфлі.

Шкарпетки і гаряча вода

Перш ніж одягати взуття, необхідно намочити шкарпетки з бавовни у гарячій воді. Носити їх слід перед тим, як вийти на вулицю. Потім шкарпетки необхідно зняти. Взуття буде трохи розтягнутим, тому не буде сильно тиснути.

Використання двосторонньої стрічки

Стопу необхідно прикріпити до підошви взуття скотчем. Ця проста порада дозволить надійно тримати туфлі на ногах. Ще скотч захищає від виникнення пухирців і болю у пальцях ніг.

Устілки

Потрібні спеціальні устілки, призначені для високих підборів. Зазвичай вони силіконові або тканинні. З ними ноги будуть надійно сидіти у взутті, що захистить їх від пухирців і зменшить біль. Бажано вибрати силіконовий варіант, якщо обрані туфлі з відкритим носком.

Зволожуючий крем

Перед взуванням ноги необхідно змастити зволожуючим кремом. Це захистить їх від натирання, болю, пухирців. Особливо цей спосіб ефективний, якщо взуття нове і щільне. У цьому випадку туфлі не будуть тиснути, натирати, викликати дискомфорт.

Присипка

Щоб увесь день витримати на підборах, можна скористатися дитячою присипкою. Її наносять на ноги, в тому числі і на стопи. Засіб захищає від сильного потовиділення, ковзання, що знижує рівень натирання і травмування ніг. Взуття у цьому випадку буде сидіти на ногах ідеально. Присипкою можна користуватися постійно. Багато жінок користуються нею не тільки від дискомфорту, але й при сильному потовиділенні, коли взуття дуже ковзає на ногах.

Скотч

Як його використовувати? Клейка стрічка застосовується для склеювання 3 і 4 пальців разом. Це знижує додатковий тиск між ними, що зазвичай викликає біль. Такий простий метод дозволить уникнути дискомфортних відчуттів у ногах, навіть якщо у взутті на підборах доводиться перебувати дуже довго.

Не знімайте взуття

Навіть якщо туфлі сильно тиснуть, не варто знімати їх. Ви можете відчути незначне полегшення, але після цього, ймовірно, дискомфорт у ногах стане ще сильнішим. Він з'явиться одразу після того, як взуття буде взуте знову. Якщо відчувається біль, то слід на кілька хвилин сісти, а потім потрібно знову походити.

Носіть взуття на підборах вдома

Якщо туфлі нові, то за тиждень до виходу їх необхідно розносити. Бажано хоч трохи одягати їх у домашніх умовах. Розношувати туфлі потрібно поступово: спочатку їх одягають на кілька хвилин, потім час збільшують. Це не буде сильним навантаженням на нижні кінцівки. Так ноги звикнуть до високих підборів і ходити у них буде легше.

Дезодорант

Перед одяганням взуття потрібно нанести на ноги невелику кількість дезодоранту. А можна змастити саме місця тертя, щоб уникнути подразнення шкіри.

Інші поради

Навіть якщо в ногах з'явився сильний біль, важливо періодично ходити. У положенні стоячи дискомфорт відчуватиметься трохи менше. У цьому випадку потрібно сісти і трохи відпочити, але знімати взуття не варто.

Якщо є проблеми з ногами: затверділа шкіра, мозолі і рани, то туфлі тільки погіршать їх стан. З ними з'явиться сильний біль. Тому важливо правильно доглядати за ногами. Якщо вже є якісь проблеми, то спочатку необхідно усунути їх, а на важливий захід можна обрати більш зручне взуття.

Якщо раніше високих підборів у вас не було, не варто поспішати купувати шпильки. Різка зміна взуття може негативно вплинути на стан ніг. Спочатку слід вибрати невисокі підбори, щоб ноги звикли до них. Також підійде невелика платформа або танкетка.

Якщо є сумніви щодо зручності підборів, то із собою потрібно взяти кілька клейких пластирів. Вони стануть у нагоді у скрутну хвилину та захистять від сильного болю.

Завдяки цим порадам перебування у взутті на підборах може стати набагато комфортнішим. З їх допомогою можна витримати навіть цілий день. Біль та інші неприємні відчуття будуть не такими значними.

Джерело: Укрмедіа

 

04 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів