Уже всі 10 нових сучасних автобусів "Електрон" – в Ужгороді

Уже всі 10 нових сучасних автобусів "Електрон"  – в Ужгороді
Про це тільки що повідомила Ужгородська міська рада.

 

Уже всі 10 нових сучасних автобусів "Електрон" для міських маршрутів, закуплених цього року, – в Ужгороді. Сьогодні зі Львова приїхали ще 7 до 3, які прибули 30 вересня.

Надалі автобуси проходитимуть усі належні процедури, реєстрацію, оформлення, налаштування на місці встановлених на виробництві технічних систем відео, підрахунку пасажирів тощо. Також відбудеться конкурс на новий, ще один "наскрізний" маршрут – №24, який з'єднає Дравці, Новий район, вулиці Собранецьку, Закарпатську, Загорську, Олександра Грибоєдова, УжНУ, матиме загалом понад 30 зупинок.

Нагадаємо, ці 10 автобусів придбали цього року для комунального підприємства "Ужгородський муніципальний транспорт", їх закупили на умовах лізингу. Для цього провели конкурс фінансових установ і в ньому з найбільш вигідними умовами переміг "Укргазбанк".

В автобусах, на замовлення комунального підприємства, яке формувалося з урахуванням досвіду водіїв, побажань пасажирів, зроблено деякі внутрішні технічні поліпшення у порівнянні з такою ж моделлю, закупленою торік. Зокрема, сучаснішими та зручнішими зробили сидіння, змінили систему обігріву та охолодження в автобусі, вдосконалили дверні механізми, зробили технічні поліпшення, які зменшать витрати пального, вдосконалили систему відеонагляду, збільшили кількість камер в салоні тощо.

Автобуси розраховані на понад сотню пасажирів, мають зручності для перевезення люддей з інвалідністю, батьків із дитячими візочками.

Ужгородська міська рада

 

04 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів