«Карпати» отримують сатисфакцію у другому матчі з «Дніпрянкою»

«Карпати» отримують сатисфакцію у другому матчі з «Дніпрянкою»
У другому матчі третього туру чемпіонату України з гандболу в жіночій суперлізі ужгородські «Карпати» таки зуміли реваншуватися на виїзді. Підопічні Віктора Чернова за осічку в першому протистоянні учора, 5 жовтня зуміли завдати поразки херсонській «Дніпрянці».

 

Попри те, що наші дівчата мали більше штрафних хвилин, ніж господарки, вони зуміли на характері проявити свої бійцівські якості й змусили капітулювати херсонську команду в рідних стінах. Причому зробили це з таким же рахунком, з яким учора (4 жовтня) поступилися 24:30. Перший період зустрічі завершився перевагою ужгородок усього в два м’ячі – 11:13. А от уже в другій половині закарпатки зуміли додати й збільшили свою голеву перевагу до шести м’ячі – 24:30.

Справжньої героїнею зустрічі у складі нашої команди стала Катерина Купчак, яка зуміла закинути в сітку воріт суперника 9 м’ячів, 7 м’ячів на рахунку Софії Безрукової, тож впевнена перемога наших дівчат. «Карпати» після зіграних матчів й надалі продовжують утримувати другу сходлинку з 8-ма очками в активі. Турнірне становище команд є таким: «Галичанка» (Львів) – 12 очок; «Карпати» (Ужгород) – 8; ТНУ ДЮСШ (Бровари) – 4; «Дніпрянка» (Херсон), «Реал» (Миколаїв) – 2; «Спартак» (Київ) – 0. Наступний матч «Карпати» зіграють удома 18-19 жовтня з київським «Спартаком».

Uzhgorod.net.ua 

 

06 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів