На Закарпатті стартував проект, який допоможе молоді зберегти довкілля чистим

На Закарпатті стартував проект, який допоможе молоді зберегти довкілля чистим
Щоб привернути увагу молоді до збереження навколишнього середовища чистим та заробити на цьому, стартував інноваційний проект, а саме - інтерактивний масовий захід під гаслом " Учні обирають бізнес-ідею та зберігають довкілля чистим".

 

Саме з цією метою на базі Ясінянського будинку культури 4 жовтня понад 200 школярів Ясінянської школи №1 отримували нові знання та уміння від фахівців Рахівської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості та Креативного простору "Креденц" з Ясіня. Захід покликаний привернути увагу молоді до проблем із забрудженям довкілля та як на цьому можна заробити шляхом розвитку стартап-руху та популяризації підприємницької діяльності у сфері переробки та сортуванню сміття.

Цікаво і доступно презентовані відеоролики зі стратегіями переробки відходів, як правильно їх сортувати та стартапи у сфері чистих технологій: виготовлення зубної щітки з дерева і екологічно-чистих компонентів, миючих засобів на тій же основі, вирощування люфи, пошив тайстринок багаторазового використання, утилізації різних типів відходів, сортування та вторинне їх перероблення.

 

Закарпатський обласний центр зайнятості

 

07 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів