Закарпатці зможуть зможуть керувати своїм газовим запасом онлайн?

Закарпатці зможуть зможуть керувати своїм газовим запасом онлайн?
Це справді стане можливим для закарпатців, які долучилися до акції «Твоя енергонезалежність». Інноваційний продукт, розроблений на платформі Особистого кабінету на 104.ua фахівцями РГК, покращує мобільність керування газовим запасом та буде доступним з 15 жовтня в 16 областях України.

 

Клієнти РГК, які придбали запас газу та зареєстрували Особистий кабінету на 104.ua, зможуть самостійно обрати період, в який вони будуть його використовувати. Це дозволить їм економити на оплаті за газ, обираючи для себе найвигіднішу на цей момент ціну. Для цього достатньо заповнити онлайн-заявку через Особистий кабінет протягом поточного місяця споживання природного газу - до його останнього числа включно.

Наразі до акції «Твоя енергонезалежність» долучились 51,1 тис родин, які є клієнтами РГК та придбали 62 млн куб.м газу. Клієнти, які ще не мають Особистого кабінету на 104.ua, можуть оформити заявки в Центрах обслуговування клієнтів РГК. Станом на 1 жовтня 2019 року РГК відкрив 80 ЦОК в 16 областях України.    

Джерело: Закарпатгаз Збут

 

07 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів