На Закарпатті найбільше інвестицій пропонують в інфраструктуру для зимових видів спорту

На Закарпатті найбільше інвестицій пропонують в інфраструктуру для зимових видів спорту
Найбільше інвестиційних пропозицій, представлених на цьогорічному інвест-форумі “Закарпаття — бізнес в центрі Європи”, стосуються розвитку інфраструктури для зимових видів спорту.

 

Про це в коментарі кореспонденту Укрінформу повідомив директор Департаменту економічного розвитку Закарпатської ОДА Денис Ман, – пише ukrinform.ua.

“Туризм, зокрема проєкти щодо розвитку зимових видів спорту, наразі найперспективніші інвестиційні проекти на Закарпатті. Регіональна влада притримується думки, що Закарпаття має стати основним тренувальним майданчиком для всіх національних збірних України, особливо для зимових видів спорту” - сказав Ман.

Відтак, на форумі представлено кілька проектів для інвестицій.

За словами Мана, у 2015 вперше заговорили про Льодовий палац в Ужгороді, його вдруге презентують на нинішньому форумі, він має добрі показники, щоб бути реалізованим.

“На це є запит в суспільстві — ми бачимо, що міські ковзанки усі постійно забиті, так само буде з хокеєм та фігурним катанням, якщо для цього буде зведено необхідний майданчик,” - сказав він.

Голова федерації зимових видів спорту в Закарпатській області Василь Гісем розповів, що льодова арена-трансформер передбачає, окрім змагань із зимових видів спорту, проведення концертів, виставок, показів. Проєкт сформовано так, аби споруда могла сама на себе заробляти, додав він.

Розробив проєкт кошторисом у 25 млн грн архітектор Юрій Серьогін, який проєктував НСК “Олімпійський” у Києві.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів