Операція «Чорна п’ятниця»: що та як купувати у день розпродажу

Операція «Чорна п’ятниця»: що та як купувати у день розпродажу
Осінь - це пора гарних жовто-оранжевих пейзажів, гарбузових пирогів і найголовнішого розпродажу року - Black Friday!

 

Зізнаймося, кому ж не подобається момент придбання жаданої речі, та ще й із приємною знижкою? В останню п’ятницю листопада знижки стають саме такими. Тому читайте, як правильно підготуватися до цього дня, щоб точно залишитися задоволеними своїми покупками.

Що являє собою Чорна п’ятниця

Вона не прив’язана до конкретної дати і починається в п’ятницю після Дня подяки в Америці, звідки й бере початок традиція. Чому саме така назва? Існує багато версій. За однією з них продавці у фінансовому звіті записують витрати червоною ручкою, а доходи - чорною. У день розпродажу чорні записи значно домінують над червоними, від чого і пішла поняття. Інший варіант - це метафора для великих заторів, які траплялися після святкування Дня подяки. Проте як би не трактували, суть залишається незмінною: цього дня у всьому світі магазини влаштовують масштабні розпродажі. До речі, Україна займає друге місце в рейтингу країн, у яких можна отримати найбільшу вигоду, перше залишається за Сполученими Штатами.

Як підготуватися

Якщо не хочете загубитися в потоці нескінченних пропозицій, складіть список покупок, а ще сформуйте приблизний бюджет - це вбереже вас від зайвих витрат. Розраховуватися краще банківською карткою з програмою лояльності у вигляді кешбеку, так ви зможете повернути собі частину витраченої суми. Також оберіть для шопінгу один торговий центр, в якому зібрані ваші улюблені магазини, щоб зекономити час на дорозі. Або замовляйте онлайн. В інтернет-магазинах можна придбати техніку, одяг, косметику, жіночу та чоловічу парфумерію. До того ж без штовханини та черг на касі. Але враховуйте ажіотаж: кількість товарів зі знижками може бути обмеженою, тож не відкладайте момент покупки до останнього.

Що краще купувати

Окрім необхідних речей, додайте до вашого списку, наприклад, той самий селективний парфум, про який ви давно мріяли. Адже це кращий час побалувати себе довгоочікуваною обновкою без значної шкоди для гаманця. Також потурбуйтеся про майбутнє: вдалим придбанням стане несезонне взуття та одяг, зараз на них можна відчутно зекономити. Ще слід купувати прості речі (джинси, білі та чорні футболки, светри тощо), адже Black Friday - це гарна нагода нарешті зібрати базовий гардероб.

Загалом американці в Чорну п’ятницю купують різдвяні подарунки, тому рекомендуємо взяти з них приклад і підготуватися до Нового року. Серед універсальних варіантів косметика та духи для жінок, чоловічі годинники і гаманці, а для дітей - м’які іграшки та розвиваючі ігри. 

 

15 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів