Беріть на замітку: все, що потрібно знати про блиск для губ з шиммером

Беріть на замітку: все, що потрібно знати про блиск для губ з шиммером
Про те, як наносити і з чим поєднувати блиск для губ з шиммером у макіяжі, розповідаємо далі:

 

Один акцент

Якщо ви фарбуєте губи блиском з шиммером, то макіяж очей краще за все залишити нейтральним, щоб образ не здавався занадто вигадливим.

Олівець не знадобиться

Блиск слід наносити без олівцевого контуру. Чіткі межі у такому макіяжі губ виглядають щонайменше дивно. Тому прибережіть олівець на випадок, якщо будете користуватися помадою.

3-D ефект

Використовуйте шиммерний блиск у макіяжі, щоб візуально збільшити губи. Дрібні блискучі частинки на губах створюють так званий 3-D ефект, який візуально робить їх більш об'ємними.

Особливий випадок

Блиск із шиммером ідеально підходить для вечірнього макіяжу, коли ви можете дозволити собі бути ошатнішими. Використовуйте засіб самостійно або в парі з улюбленою помадою схожого відтінку. Так макіяж виглядатиме більш насиченим.

Рідкі тіні

Іноді візажисти використовують блиск для губ з шиммером у якості тіней, для створення ефекту вологих повік: нанесіть невелику кількість засобу на повіку, так, як зазвичай наносите рідкі тіні, і готово. Це дуже простий і швидкий спосіб урізноманітнити свій образ, зробити його трохи ефектнішим.

Ukr.Media

 

20 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів