Живильні і зволожуючі маски для волосся з кокосовою олією

Живильні і зволожуючі маски для волосся з кокосовою олією
Чому всі так люблять маски з кокосовою олією? Тому що у них мінімум інгредієнтів і максимум результату!

 

Зволожуюча маска для сухого волосся

Ця маска для волосся з кокосовою олією (один з кращих джерел вологи!) допоможе зволожити сухі, ламкі і зневоднені пасма. Щоб приготувати її, вам знадобиться:

  • 2 ст. л. чистої кокосової олії
  • 1 ст. л. меду
  • 1 яйце

Спочатку потрібно розтопити кокосове масло на плиті в невеликій ємності або в мікрохвильовій печі. В окремій мисці збиваємо яйце, а потім змішайте його з підігрітою кокосовою олією. Додайте рідкий мед (якщо необхідно, теж розігрійте) і знову збийте суміш, поки вона не стане однорідною.

Нанесіть маску на вологе волосся по всій довжині, акуратно втираючи її в шкіру голови масажними рухами. Переконайтеся, що пасма вкриті рівномірно. Потім потрібно надіти на волосся шапочку для душу і укутати голову рушником на тридцять хвилин. В кінці змийте маску теплою водою і шампунем. Вам може знадобитися два або три полоскання, щоб повністю змити маску.

Зміцнююча маска проти випадіння волосся

Якщо ви зіткнулися з посиленим випадінням волосся в період зміни сезонів (або від стресу), вам необхідно зміцнити пасма від самих фолікулів. І ця маска для волосся з кокосової олії і яблучного оцту — швидкий шлях до більш сильного і блискучого волосся. Для цієї маски з подвійною користю вам знадобиться:

  • 2 ст. л. натуральної кокосової олії
  • 1 ст. л. яблучного оцту

Нагрійте кокосову олію, поки вона не розтане. Потім змішайте її в мисці з яблучним оцтом, добре перемішуючи. Нанесіть маску на сухе або вологе волосся в секціях, рівномірно покриваючи кожне пасмо волосся від коренів до кінчиків. Залиште на 15-20 хвилин, потім потрібно змити шампунем і сполоснути кондиціонером.

Відновлююча маска для живлення волосся

Різні живильні маски для волосся, здебільшого, передбачають використання декількох інгредієнтів. Але кокосова олія — настільки крута і багатофункціональна штука, що може відмінно впоратися з відновленням локонів поодинці. Цей варіант універсальний, тому підійде для пошкодженого, фарбованого і нормального волосся, якщо вам хочеться мати завжди блискучі, м'які, шовковисті, еластичні і здорові пасма.

Для її приготування знадобиться всього дві столові ложки чистої кокосової олії.

Потрібно розтопити кокосове масло і рівномірно нанести його на вологе або сухе волосся по всій довжині. Потім загорнути його в шапочку для душу і рушник, і залишити на ніч (таку маску рекомендується тримати не менше семи годин). Вранці ретельно вимийте голову кілька разів шампунем, щоб волосся не залишилося жирним.

Ukr.Media

 

21 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів