Відпочинок і лікування в Трускавці, що потрібно знати про курорт

Відпочинок і лікування в Трускавці, що потрібно знати про курорт

 

Трускавець — мальовничий край, що славиться у всьому світі найкрасивішою природою і лікувальними санаторіями. Щорічно тут відпочивають тисячі туристів з різних країн. Це відмінне місце для тих хто любить активно проводити час або бажає оздоровитися. Відпочинок в Трускавці популярний завдяки мінеральним водам, також в цьому місті знаходиться єдине в Україні родовище озокериту і добувають лікувальну сіль "Барбара".

Що треба знати про відпочинок в Трускавці? 

Цей край бездоганний у будь-який період. Літом туристів радує насичена зелень, а взимку — можливість покататися на лижах, відвідати знамениті лазні і сауни. Помірний клімат в холодну пору року дозволить насолодитися прогулянками навіть в січні місяці. Також в цьому місті розвинена інфраструктура. Тут можете відвідати ресторани, музеї, кіно, торгові і розважальні центри, а також SPA- салони. Свіже гірське повітря, чиста екологія, мінеральні джерела сприяють загальному оздоровленню організму, профілактиці і лікуванню безлічі захворювань. А величезний вибір вілл, готелів і санаторіїв дозволить підібрати найкращий варіант. 

Лікарі рекомендують відвідувати Трускавець якщо є наступні проблеми: 

  • запальні процеси жовчовивідних шляхів і печінки; 

  • залишкові явища хвороби Боткіна; 

  • сечокам'яна хвороба; 

  • статеві порушення у чоловіків; 

  • гінекологічні захворювання; 

  • жовчнокам'яна хвороба; 

  • порушення обміну речовин — подагра, цукровий діабет і т.д.; 

  • хронічні захворювання і запальні процеси у бруньках, а також сечовивідних шляхах; 

  • запалення шлунково-кишкового тракту. 

Санаторії Трускавця оснащені найсучаснішим медичним устаткуванням, що дозволяє надавати комплекс послуг — взяття аналізів на території центрів, діагноста і лікувальні процедури. Також тут працюють висококваліфіковані лікарі — гастроентерологи, ендокринологи, невропатологи, кардіологи, окулісти, урологи, гінекологи і багато інших вузьких фахівців. Завдяки чому лікування максимально ефективне, а проживання — комфортне.

Кращі санаторії і готелі 

Це популярний бальнеологічний центр країни, де зібрано безліч санаторіїв. Найзнаменитіші оздоровчі бази знаходяться у джерел мінеральних вод і мають унікальні оздоровчі програми, розроблені кращими фахівцями країни. Найпопулярнішими базами для оздоровлення вважаються "Риксос", "Шале Грааль", "Карпати", "Перлина", "Весна". Тут вас очикує не лише великий комплекс лікувальних заходів, дисципліна і рівень обслуговування, але також наявність розважальних програм — кіно, ресторани. Відвідавши лікувально-профілактичні центри, також залишитесь задоволені гарним обслуговуванням та комфортом, адже вам не знадобиться йти в лабораторію для здачі аналізів, або відвідувати поліклініки. Усі процедури будуть проведені на території санаторію кращими фахівцями!

Ми вже більше 10 років займаємося організацією бездоганного відпочинку і позитивні відгуки наших клієнтів є кращим підтвердженням цього. Дисципліна, найвищий рівень обслуговування і великий вибір кращих оздоровчих баз робить нас лідером серед тур-операторов України. Ми готові забезпечити комфортабельне проживання в найпопулярніших готелях, оздоровчих базах і віллах курорту. Завдання клієнта вибрати період для відпочинку і визначитися з ціною, а ми допоможемо підібрати оптимальний варіант. Якщо ж сталися форс-мажорні обставини ми готові відмінити бронь без штрафів.

Наші агенти використовують індивідуальний підхід до кожного клієнта і готові зробити все щоб вам було максимально комфортно. Саме тому у нас є власний автопарк, ми співпрацюємо з різними платіжними системами і готові надавати онлайн підтримку у будь-який час доби! Трускавець — улюбленіше місце туристів і не дивно, адже тут казкові пейзажі з'єднуються воєдино з розвиненою інфраструктурою, а мінеральні джерела, свіже гірське повітря і повне заспокоєння є кращою профілактикою безлічі захворювань!

 

22 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів