Актуально: як доглядати за губами, щоб вони не обвітрювалися

Актуально: як доглядати за губами, щоб вони не обвітрювалися
Зберігайте, щоб не загубити.

 

Пілінг

Можна піти до магазину і підібрати скраб там. Однак краще зробити його самостійно. Ваш засіб буде цілком їстівним. Це величезний плюс, оскільки частинки скрабу для губ неминуче потрапляють до стравоходу. Класичні інгредієнти домашнього скрабу для губ — олія і цукор. Перший з них спрямований на зволоження шкіри, другий — на відлущування. Для м'якого пілінга змішайте 2 чайні ложки цукру (білого або коричневого), 1 чайну ложку меду і стільки ж олії (мигдальної, жожоба). Суміш необхідно втерти у губи або пальцями, або м'якою зубною щіткою. Після цього змити теплою водою.

Бальзам для губ

У магазинах ви знайдете багато пропозицій щодо купівлі бальзамів. Симпатичні коробочки, апетитний аромат... Правда, останнім часом пишуть про залежність від бальзамів для губ. Виробникам бальзамів приписують цілу змову: нібито вони навмисне закладають у ці засоби ефект звикання. Купуючи бальзам, ми насолоджуємося ефектом зволоження. Проте він швидко закінчується. Сподіваючись продовжити його, ми знову беремо цей же придбаний бальзам.

Ті, хто не хочуть бути заручниками реклами, можуть самі зробити бальзам. Рецепти бальзаму для губ можна знайти дуже легко. Перевага таких саморобних засобів у тому, що у них немає речовин, які викликають звикання. Сюди ж можна віднести й олії, як альтернативу придбаним бальзамам.

Нічна маска

Брак часу не повинен стати для вас перешкодою на шляху лікування обвітрених губ. Якщо немає часу на маски для губ вдень, тоді замініть їх на нічні. Продукти використовуємо ті ж, що і для скрабів та масок — мед, олії. Можна поекспериментувати з кокосовим маслом. Відомо, що ефект від нього найбільш приголомшливий. Вже за тиждень губи набувають здоровий блиск. Досить нанести невелику кількість масла на губи і лягти спати.

Виключення стійких помад

Звичайно, нанести помаду на губи і забути про неї на 8 годин — приваблива ідея. Однак модні формули з тривалим ефектом роблять шкіру сухою. Як зрозуміти, що помада сушить шкіру? Якщо ви помічаєте у кінці дня залишки засобу у складках губ, то таку помаду потрібно терміново прибрати з косметички. До того ж на потрісканих губах вона виглядає безглуздо.

Корисні звички

Включення або виключення деяких доглядових засобів у свій щоденний косметичний раціон — не єдине, що потрібно зробити. Для досягнення максимального ефекту важливо змінити свої звички. Перед сном зволожте у кімнаті повітря. Спати треба із закритим ротом. Якщо цього не зробити, то такий сон впливатиме не тільки на прикус і поставу, але й сприятиме втраті вологи. Звичка облизувати губи також повинна бути виключена. Не забувайте про бальзами для губ. Оновлювати шари помади або бальзаму необхідно кожні 2 години.

Ukr.Media

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів