В ужгородській «Дорозі життя» із робочим візитом - експерт із Німеччини

В ужгородській «Дорозі життя» із робочим візитом - експерт із Німеччини
В ужгородський медико-соціальний реабілітаційний центр «Дорога життя» із робочим візитом завітав експерт із Німеччини Браум Оттокар. Представник Senior Experten Service має досвід роботи в закордонних організаціях, які також займаються комплексною реабілітацією дітей та молоді з інвалідністю, здійснюють соціальний захист прав, інтересів їх та їхніх сімей.

 

Сьогодні зустріч у «Дорозі життя» відбулася, зокрема, на святі «Осінній бал», де найменші вихованці підготували музичні й танцювальні номери.

Керівник центру Олег Кириленко зазначив, що спільно з Браумом Оттокаром, ціль візиту якого - оцінити діяльність організації, розробити стратегічний план її подальшого розвитку - обговорюють створення трудових майстерень, підтримку працевлаштування людей з інвалідністю, ідею створення на території «Дороги життя» невеликого фермерського господарства.

Сам гість розповів про свою діяльність за кордоном, подякував вихованцям «Дороги життя» за теплий прийом.Заступник міського голови Ужгорода Олександр Білак принагідно привітав центр «Дорога життя» з 20-ю річницею діяльності, яку відзначали нещодавно, наголосив на соціальній важливості роботи організації, додав, що з нового року реалізовуватимуть і новий грантовий проєкт у рамках співпраці з ужгородським містом-побратимом Кошице - стосуватиметься він обміну досвідом між працівниками «Дороги життя» та подібних словацьких організацій, буде проведено спільні семінари і тренінги для соціальних працівників, психологів і реабілітологів. Також Олександр Павлович подякував за роботу керівнику Олегу Кириленку, всім педагогам і батькам вихованців центру.

 

Джерело: прес-служба Ужгородської міської ради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

23 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів