Управління освіти Ужгородської міськради нагороджено трьома золотими медалями міжнародної виставки

Управління освіти Ужгородської міськради нагороджено трьома золотими медалями міжнародної виставки
Напередодні у київському Палаці дітей та юнацтва розпочала свою роботу одинадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» та десята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu», в яких беруть 560 учасників із усіх регіонів України та з-за кордону. Серед них – і ужгородські педагоги: представник управління освіти Ужгородської міської ради, методист методичного кабінету Олена Пріц, вчителі Лінгвістичної гімназії ім. Т.Г. Шевченка Дмитро Тодер, Єва Трохимець, Яна Шкелебей, директор СНВК “Пролісок” Тетяна Різак, вчителі закладу Назар Монинець і Джаміла Керечанин.

 

Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» - найбільший в Україні професійний форум освітніх і науково-педагогічних інновацій, який представляє інноваційні досягнення національних і закордонних закладів освіти; експозиції сучасного навчального обладнання і дидактичних засобів, електронних ресурсів, інноваційних програм і рішень для освітнього процесу.

Ужгородці, зокрема, представили свої доробки у номінаціях на теми: ”Мультидисциплінарний підхід до вирішення проблем сучасної освіти", "Міжнародне співробітництво як напрям інноваційної діяльності закладу'' та ''Впровадження елементів дистанційного та змішаного навчання в освітній процес (на уроках української мови та літератури, математики, англійської мови): переваги та недоліки".

Сьогодні та завтра педагоги Ужгорода також беруть участь у конференціях, семінарах, тренінгах, круглих столах, освітніх воркшопах, майстер-класах за участю керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», практичних працівників галузі освіти й представників закордонних закладів освіти, міжнародних представництв. Зокрема, з питань впровадження STEAM освіти в закладах дошкільної та загальної середньої освіти, змішаного навчання, ефективних форм залучення дітей і молоді з особливими потребами до позашкільної освіти, презентація інноваційних концепцій підвищення кваліфікації і адаптації педагогічних працівників до роботи в умовах Нової української школи та багато іншого, інформує управління освіти Ужгородської міської ради.

 

23 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів