“Ужгород” – “Нива”: прийшов час перемоги?

“Ужгород” – “Нива”: прийшов час перемоги?
27-го жовтня о 15:00 підопічні Василя Варги на “Авангарді” поміряються силами із вінницькою командою

 

Якщо на старті сезону через ряд об’єктивних причин “Ниву” не сприймали як серйозного суперника, то сьогодні думки експертів кардинально змінились. Підопічні Нгахи Колінза суттєво додали наприкінці першого кола й успішно рухаються другим. От, до прикладу, у трьох останніх матчах вінничани без особливих труднощів здолали дві команди, які дислокувались вище у турнірній таблиці. Мова про “Чайку” і, як не дивно, “Поділля”. Притому обом поєдинкам характерні сухі звитяги “Ниви” з однаковим рахунком – 2:0. Тільки “Вересу” команда  Колінза мінімально поступилась, забивши супернику два голи. Отож, з результативністю у поки-що восьмої команди чемпіонату проблем нема.

Цього, на жаль, я не можу сказати про “Ужгород”. У підопічних Василя Варги вже три тури не виходить вразити ворота суперника. І моментів для цього, відверто, не так вже й багато. Закарпатці натомість були змушені виймати м’ячі із власних воріт аж вісім разів. Такий факт, погодьтеся, трохи насторожує. Але не будемо забувати про кадрові проблеми й виїзний арбітраж.

Нагадаємо, у першому колі згадувані команди переможця так і не виявили. Майже увесь матч “Ужгород” провів у меншості і, поступаючись 2:0, зумів здобути одне очко. Певно, прийшов час перемоги. Та для кого?

Віталій БІРОВЧАК,

Прес-служба ФК “Ужгород”

 

25 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів