Засідання архітектурно-містобудівної ради провели в Ужгородській міськраді. Що розглядали?

Засідання архітектурно-містобудівної ради провели в Ужгородській міськраді. Що розглядали?
Засідання архітектурно-містобудівної ради провели напередодні при управлінні містобудування та архітектури Ужгородської міської ради. Розглядали шість проєктів: паспорти опорядження фасадів будівель – на 1 поверсі на вул.Собранецькій, 22 (з вбудованими комерційними приміщеннями), готелю на вул.Фріца Гленца, 4, на пл.Жупанатській, 17, на Православній наб., 2, на пл.Театральній, 3 та пл.Театральній, 6, а також ескізні наміри забудови «Реконструкція будівлі з комерційними приміщеннями з влаштуванням входу на місці віконного прорізу на вул.Підгірній, 29 та ескізний проект реконструкції з розширенням багатоквартирного будинку на вул.Дайбозькій,4.

 

Як повідомляють із управління містобудування та архітектури, за результатами обговорення рекомендували погодити паспорт опорядження фасадів готелю на вул. Фріца Гленца,4. Решта проєктів, що стосуються об’єктів в історичному ареалі, вирішили відправити на доопрацювання, оскільки необхідно дослідити ці об’єкти архітектури, підготувати історичну довідку з дослідженням архівних фотографій, щоб у подальшому подати на консультативну раду при Закарпатській облдержадміністрації та на повторний розгляд архітектурно-містобудівної ради.

Розглянули та відправили на доопрацювання члени архітектурно-містобудівної ради і 3 детальні плани – території для індивідуального садівництва за межами населеного пункту на території Оноківської сільської ради, території, обмеженої вулицями Миколи Лисенка, Горянською та межею міста та суміщеного детального плану території, обмеженої вул. Гвардійською та територією аеропорту.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів