В Ужгороді відзначили кращих водіїв міських автобусних маршрутів

В Ужгороді відзначили кращих водіїв міських автобусних маршрутів
Вітали з нагоди Дня автомобіліста і дорожника, який щорічно відзначається в останню неділю жовтня

 

В.о. Ужгородського міського голови, заступник міського голови Ігор Фартушок передав вітання від міського голови Богдана Андріїва, наголосив, що найважливіше на дорозі і є запорукою безпеки – взаємна ввічливість усіх учасників руху. Водіям міських автобусів Ігор Іванович нагадав, що з їхніх послуг для багатьох ужгородців починається кожен новий день, тому важливо, який настрій і враження матимуть люди після поїздки.

«Будьте зразковими, бо за вашою роботою оцінюють і владу», – наголосив Ігор Фартушок, побажав усім здоров’я, благополуччя у родинах і миру в Україні.

Заступник начальника управління-начальник відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області Сергій Кейс подякував водіям за роботу, відзначив, що на міських маршрутах працювати складніше, ніж на міжміських – великий пасажиропотік, непроста ситуація на вулицях, яка змушує бути постійно сконцентрованими. Побажав зеленого світла на дорогах, поваги від користувачів транспорту, пам’ятати, що всіх – і водіїв, і пасажирів рідні і близькі чекають живими і здоровими.

Начальник відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Закарпатській області Департаменту патрульної поліції Олександр Ковальчук нагадав, що колись на державному рівні було визначено окремо професійні свята автомобілістів та дорожників, але згодом їх об’єднали, бо всі працюють в одній сфері і залежать один від одного. Побажав, щоб у кожного за кермом не було приводів нервувати, водіям міського транспорту – ще й нових автобусів.

Начальник відділу транспорту, державних закупівель та зв’язку Ужгородської міської ради Петро Бобик відзначив, що робота водіїв міських маршрутів дуже складна – вимагає постійної концентрації уваги, емоційної стійкості, їм доводиться працювати і у свята, коли більшість людей відпочивають.

«Міська влада робить все для того, щоб перевізникам і пасажирам було комфортніше – проводяться ремонти доріг, запровадили вже 2 мобільні додатки у яких є вся необхідна інформація, тому просимо підвищувати якість перевезень, дотримуватися розкладів руху», – наголосив Петро Іванович.

Кращим працівникам з нагоди Дня автомобіліста і дорожника вручили грамоти міської ради. Зокрема, водіям АТ «Ужгородське АТП 12107» Івану Бабуничу, Василю Балажу, Олегу Веселині, Сергію Ломпарту, Івану Роману, Івану Сідуну, Олександру Солонині; водіям ТОВ «Панонія Авто-Центр» Михайлу Гливі, Володимиру Пелагіну, Юрію Свиді; водіям комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт» Анатолію Артюху, Михайлові Мацолі, Юрію Микульцю, Валерію Чаловці; водіям ТОВ «ТРАНС -УЖ» Юрію Лакатошу, Василю Пасічнику. Відзначили також квиткового касира АТ «Ужгородське АТП 12107» Марту Пастернак, касира ТОВ «ТРАНС -УЖ» Віталію Сільваші. Грамоти вручили і слюсарю з ремонту автомобілів АТ «Ужгородське АТП 12107» Степану Ташоні, старшому бухгалтеру автотранспортних засобів ТОВ «Панонія Авто-Центр» Ірині Лебович, механіку комунального підприємства «Ужгородський муніципальний транспорт» Івану Гевазі, бухгалтеру цього підприємства Олені Шлезінгер, директору Віталію Готрі, диспетчеру автомобільного транспорту ТОВ «ТРАНС -УЖ» Надії Сартіній, заступнику начальника управління –начальнику відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті управління Укртрансбезпеки у Закарпатській області Сергію Кейсу, начальнику відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Закарпатській області Департаменту патрульної поліції Олександру Ковальчуку.

Пресслужба Ужгородської міської ради 

 

25 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів