Як підбадьоритися без кави: найбільш ефективні та прості способи

Як підбадьоритися без кави: найбільш ефективні та прості способи
П'ята чашка кави за день — не найкраще рішення, якщо вам потрібно залишатися в тонусі якомога довше.

 

Перекуси з великим вмістом білка

Одним з головних симптомів дефіциту білка є відчуття втоми. З цієї причини кожен раз, коли ви відчуєте, що заряд енергії знижується, робіть перекус горіхами, сухофруктами, арахісовим маслом. Корисно буде робити собі ще і білкові коктейлі.

Вітамін В

Коли в організмі бракує цього вітаміну, людина частіше тривожиться, стає менш сконцентрованою, гірше спить. В результаті вона не може бути активною весь день. Заповнити нестачу вітаміну В можна, вживаючи рибу, яйця, боби.

Табу на солодке

Хоча солодке допомагає підбадьоритися, ефект від нього короткочасний. Вже через невеликий проміжок часу рівень енергії різко знижується, і людина може відчувати себе ще більше розбитою і втомленою. Тому краще зовсім не їсти солодке.

Дробове харчування

Ритм життя багатьох людей призводить до того, що з ранку людина не завжди встигає поснідати, обід на роботі містить шкідливі продукти, і тільки ввечері, коли вона добирається додому, вона наїдається за весь день. Але це дуже шкідливо для здоров'я, і не дозволяє організму рівномірно отримувати енергію протягом дня. Фахівці рекомендують їсти невеликими порціями, але частіше, ніж 3 рази в день.

Холодний душ

Освіжитися і змусити свій мозок працювати чітко і ясно можна за допомогою холодної води. Ця процедура відмінно бадьорить, крім того, позитивно впливає на здоров'я. Загартовування допомагає у зміцненні імунної системи.

Ukr.Media

 

26 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів