Футбольне профі: закарпатські команди зазнають фіаско

Футбольне профі: закарпатські команди зазнають фіаско
Закарпатські професійні футбольні клуби на цьому тижні виступили невдало. У першій лізі чемпіонату України з футболу «Минай» у заключному 15-му турі першого кола гостював у Луцьку, де зіграв з місцевою «Волинню».

 

Господарі вийшли бойовим складом проти минайців і фактично змусили нашу команду більше думати про оборону, ніж атаку. А на 69-й хвилині Денис Кожанов зумів завершити атаку господарів влучним потужним пострілом. Цей гол і визначив результат двобою. Після цієї поразки «Минай» опускається на  7-у сходинку з 27-ма очками в активі.

Найближчий поєдинок за участю «Минаю» пройде 30 жовтня.

На жаль, свою серію поразок у другій лізі продовжив ФК «Ужгород». Цього разу на рідному стадіоні ужгородці в 18-му турі приймали вінницьку «Ниву». На жаль, підопічні Василя Варги не змогли нічого протиставити гостям і два брати з «Ниви» Тимофій та Антон Брижчуки на 74 та 76-й хвилинах матчу по-черзі вражають володіння закарпатців і здобувають перемогу для вінницької команди. Це вже четверта поспіль поразка ужгородців. Хоч «Ужгород» зберігає за собою 7-у сходинку, проте його вже підтискують конкуренти, зокрема «Нива». Наступний тур ужгородці пропускають, а гратиме наша команда на виїзді 10 листопада з київським «Оболонь-Бровар 2».

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів