Team building: закарпатські лісівники продовжують підкорювати двотисячники

Team building: закарпатські лісівники продовжують підкорювати двотисячники
Минуло більше місяця, як закарпатські лісівники підкорили гору Петрос, тож на черзі черговий, уже четвертий двотисячник. Ним стала гора Бребенескул, висота якої 2 тис. 35 м. над рівнем моря. Гора вважається другою за висотою в Україні, поступаючись тільки Говерлі. Як і у попередні рази, участь у сходжені взяли представники обласного управління, держлісгоспів та громадськість краю.

 

Для лісівників уже стало доброю традицією, у свій вихідний день проводити час разом. Адже саме у таких сходженнях вдається не тільки весело провести час, але й поспілкуватись із колегами щодо розвитку лісової галузі краю. На відміну від інших вершин, гора Бребенескул має свою родзинку. Нею є однойменне озеро, яке вважається найвисокогірнішим в Україні. Його висота складає 1801 м. над рівнем моря. І хоч маже всі учасники сходження працюють у лісовій галузі, для більшості мальовничі краєвиди Чорногірського хребта не можуть не дивувати.

Під час походу, лісівники також відмітили потужний розвиток лісової інфраструктури Рахівського району. Ні для кого не є секретом, що Чорногірський хребет одне із найпопулярніших туристичних місць. Лісівники ж у свою чергу дбають аби проведений час у горах як для туристів так й місцевого населення був максимально комфортним. Облагородження піших маршрутів, якісні лісові дороги, рекреаційні пункти, місця для розведення багаття й палаток на ніч, прибирання лісу та багато інших заходів. Все це, крім ведення лісового господарства, також лягає на плечі закарпатських лісівників.  

Перес-служба Закарпатського ОУЛМГ

 

29 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів