Ужнівці мірялися почуттям гумору на університетській «Лізі сміху»

Ужнівці мірялися почуттям гумору на університетській «Лізі сміху»
Студенти УжНУ уже повністю занурилися у навчальний процес: звечора готуються до модулів та практичних, а зранку сонні, проте впевнені у знаннях, ідуть в університет. Та, як кажуть, не навчанням єдиним. 24 жовтня студенти провели не в оточенні конспектів, а поруч з друзями на щорічному студентському фестивалі «Ліга сміху УжНУ», який вже вчетверте організовує Студентська рада.

 

За перемогу у конкурсі цьогоріч змагалися 11 команд: «Ліхіє» (юридичний ф-т), «Ва-банк» (економічний ф-т), «AVE» (ФМЕВ), «Одуванчики» (ФІФ), «ІТФ» (ІТФ), «Oliv’єшки» (філологічний ф-т), «Парафізики» (фізичний ф-т), «Вектор» (математичний ф-т), «Джентльмени удачі (хімічний ф-т), «Десь там» (географічний ф-т), «Crown Down» (стоматологічний ф-т).

Традиційний перший конкурс «Фрістайл» з регламентом 5 хвилин виділив 6 команд, які потрапили до другого туру. У другому турі на учасників чекав конкурс «Фоторозминка», під час якого команди повинні були креативно та смішно описати те, що з’являлося на екрані.

Оцінювали конкурси відомі коміки Володимир Кірсанов, Володимир Гончарук, Богдан Штефанюк, Владислав Шитів та заступник міського голови Олександр Білак.

Отож, відповідно до справедливих оцінок журі, перемогу здобула команда географічного факультету «Десь там», минулорічні чемпіони з факультету іноземної філології «Одуванчики» посіли ІІ місце, а юристи «Ліхіє» здобули кубок та призи за ІІІ місце.

Вікторія Кенідра,

фото авторки та Аліни Церковнюк

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів