В Ужгороді триває чемпіонат України з кросу

В Ужгороді триває чемпіонат України з кросу
Ужгородський міський голова Богдан Андріїв узяв участь у відкритті чемпіонату України з кросу, який розпочався в обласному центрі Закарпаття.

 

Змагання такого рівня з цього виду спорту проводиться в нашому місті вперше з часів незалежності України, участь беруть понад 450 учасників – дорослих та юніорів, із них понад десяток учасників бойових дій на сході України, які регулярно долучаються до легкоатлетичних змагань.

Богдан Євстафійович привітав спортсменів, зокрема і військовослужбовців-захисників України. Відзначив, що за результатами цього чемпіонату України будуть сформовані команди для участі у чемпіонаті Європи. Міський голова подякував організаторам змагань – президенту Федерації легкої атлетики України Ігорю Гоцулу, голові Федерації легкої атлетики Закарпатської області Олегу Коноваленку, директору ужгородської ДЮСШ-1 Анатолію Коломойцю, гостям побажав приємного перебування в нашому місті.

Президент Федерації легкої атлетики України Ігор Гоцул наголосив: «Нарешті велика легка атлетика повертається на Закарпаття, для нас це стратегічно важливий регіон. Украй важливо, що тут розбудовується спортивна інфраструктура, дякуємо за це міській та обласній владі, дякую колегам із обласної федерації, всім причетним до того, щоб цей чемпіонат відбувся і саме на трасі, яка відповідає всім європейським стандартам. Бачу, що поруч із трасою – красень-стадіон, ми вже говорили з керівництвом обласної Федерації про стратегію, що тут проводити. Планів багато».

Змагання триватимуть і завтра, вони проходять за підтримки міністерства культури, молоді та спорту України, Федерації легкої атлетики, Закарпатської ОДА, Ужгородської міської ради, Федерації легкої атлетики Закарпаття.

Джерело: пресслужба Ужгородської міської ради

 

30 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів