Чемпіонат України з кросу завершився в Ужгороді

Чемпіонат України з кросу завершився в Ужгороді
В Ужгороді сьогодні, 31 жовтня завершився чемпіонат України з кросу серед молоді, юніорів та юнаків, чоловіків та жінок. На другий день чемпіонату відбулися змагання на дистанції 6 та 8 кілометрів серед юніорок та жінок, а також 8 та 10 кілометрів серед юніорів та чоловіків.

 

Серед юніорок до 23 років переможницею стала Богдана Семйонова з Донецька, а серед жінок на дистанції 8 кілометрів першою фінішну пряму перетнула також представниця з Донеччини Вікторія Хапіліна. В юнаків на дистанції 8 кілометрів переміг Антон Грабовський з Рівного, який у впертій боротьбі зумів обійти двох донецьких бігунів Вадима Лонського та Артема Алфімова, які відповідно посіли другу та третю сходинку. А в забізі на 10 кілометрів боротьба тривала до заключних фінішних метрів. Очну дуель впродовж майже половини дистанцію вели між собою тернопільчанин Іван Стребков та киянин Богдан-Іван Городиський. На фінішній прямій ефектний ривок приносить вікторію І.Стрибкову, який випередив киянина на 2 секунди (30,57 – 30,59). Бронзова нагорода дісталася Дмитру Сіруку з Рівного (31,03). Закарпатець Сергій Расчупкін фінішував 14-м з часом 33 хв.

Завершився чемпіонат естафетними змаганнями. У командному заліку переможцями стали атлети з Вінницької області, друга сходинка в м. Київ, третє місце зайняли бігуни з Хмельницької області. Закарпатська область стала 18-ю в підсумку.

Певен, що й спортсмени й тренери залишилися задоволеними від змагань, їх рівня та місця проведення. За словами тренерів чув, що таких зручних трас зі штучними перепонами в Україні ще не було. Тож гадаю Ужгород стане й надалі місцем проведення змагань такого рівня, а можливо й міжнародного.

Uzhgorod.net.ua

 

31 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів