Стартував новий сезон Ужгородської футзальної ліги

Стартував новий сезон Ужгородської футзальної ліги
3 листопада в ужгородському СК «Юність» кваліфікаційними матчами стартував новий сезон 2019/2020 УФЛ відбулась кваліфікація до сезону УФЛ 19/20. До відбору заявились 14 команд, які впродовж дня розігрували путівки до Вищої, Першої та Другої ліг.

 

На старті згідно сліпого жеребкування було сформовано 4 групи, з яких перші два місця виходили до етапу плей-офф, а команди, що посіли треті сходинки у групі А та\ В,розіграли між собою останню путівку до Другої ліги. З групи А до наступної стадії вийшли «Октава» та «Брама», з групи В – «Зінедін» та «Вовкове», групи С – ОКДЮСШ ФСТ «Україна» і «Баранинці», Д – «ДЮШЕС» та «Імперія». Останнє 9 місце кваліфікації розіграли між собою «Гермес» та «Проспект Джуніор». «Гермес виграв з рахунком 2-0 і потрапив до Другої Ліги УФЛ.

Результати ¼:

Октава – Баранинці 1:0

Брама – ОКДЮСШ 2:0

Зінедін – Імперія 3:0

Вовкове – ДЮШЕС 1:2

У півфіналі Зінедін переміг Октаву з рахунком 3:0, а Брама – Дюшес визначали сильнішого у серії пенальті, де влучнішими виявились останні 5:4 (основний час 0:0). Відтак у фіналі зустрілись ЗІНЕДІН та ДЮШЕС. Матч за третє місце між Брамою та Октавою переможців не визначив 1:1, а у серії пенальті влучнішими були октавівці 4:3.У напруженому фінальному двобої за єдину путівку до Вищої ліги перемогу здобув ДЮШЕС з рахунком 3:2. Зінедін та Октава потрапили до Першої Ліги, а Брама, Баранинці, ОКДЮСШ ФСТ Україна, Імперія, Вовкове, Гермес – у Другу. На жаль, не змогли потрапити до УФЛ ФК «Діна», «Аматори», «Ярок», «УШФА Реф» та «Проспект-Джуніор». Нагадаємо, 1-й тур Ужгородської Футзальної Ліги стартуватиме уже 9-10 листопада.

Uzhgorod.net.ua

 

04 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів