За десять місяців податки збагатили місцеві бюджети Закарпаття на понад 3,8 млрд грн

За десять місяців податки збагатили місцеві бюджети Закарпаття на понад 3,8 млрд грн
Доходи місцевих бюджетів Закарпатської області за січень-жовтень 2019 року склали понад 3 млрд 872 млн грн податкових платежів. Це на 616,2 млн грн більше за відповідний період минулого року. Зокрема, лише у жовтні доходи місцевих бюджетів Закарпаття склали понад 422 млн грн. Порівняно з минулорічним жовтнем забезпечено приріст надходжень на понад 65 млн грн.

 

Як зазначають в Головному управлінні ДПС у Закарпатській області, левову частку надходжень складає податок на доходи фізичних осіб, від сплати якого місцеві скарбниці отримали з початку року понад 2,6 млрд грн. Також суб’єкти малого підприємництва сплатили більше 518 млн грн єдиного податку; понад 367 млн грн податку на землю; майже 149 млн грн акцизного податку з реалізації суб'єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів тощо.

Фахівці органів ДПС Закарпаття переконані, що надходження коштів до місцевих бюджетів регіону сприятимуть підвищенню його соціально-економічного розвитку, рівня зайнятості, зростанню якості послуг, що надаються громадянам, розв’язанню невідкладних соціальних проблем. Відтак одним із пріоритетних завдань відомства залишається якомога ефективне та стабільне спрямування коштів в бюджет.

Відділ комунікацій

ГУ ДПС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів